Ληστής έκλεψε σπάνιες κάρτες Pokémon και αντικείμενα αξίας $250.000

Δεν έχει συλληφθεί ακόμη
22 Φεβρουαρίου 2022 08:39
Ληστής έκλεψε σπάνιες κάρτες Pokémon και αντικείμενα αξίας $250.000

Κλέφτης στη Μινεσότα λήστεψε ένα μικρό κατάστημα με βιντεοπαιχνίδια και εκτός από μετρητά, έκλεψε και αρκετά συλλεκτικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων Pokémon καρτών. Η είδηση αυτή ήρθε από το KARE 11 από το Forest Lake, που αναφέρει ότι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση σχεδόν καταστράφηκε όταν ένας ληστής πήρε μέχρι και τις πολύ συλλεκτικές Pokémon κάρτες του καταστήματος.

Ο κλέφτης λέγεται ότι μπήκε πρώτα σε ένα άλλο κατάστημα και στη συνέχεια μπήκε στο Punch Out Gaming (το εν λόγω gaming κατάστημα) σπάζοντας έναν τοίχο. Η ληστεία καταγράφηκε στην κάμερα, με τον κλέφτη να απεικονίζεται καθαρά σε βίντεο, αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχει συλληφθεί.

Ο συνιδιοκτήτης Jason Peterson δήλωσε μετά το περιστατικό:

Απλώς νιώθω μουδιασμένος που βλέπω κάποιον να μπαίνει και να παίρνει τα πάντα που δουλέψαμε τόσο σκληρά όλα αυτά τα χρόνια.

To Punch Out Gaming έχει ασφάλεια, αλλά ο Peterson είπε ότι πιθανότατα δεν θα καλύψει όλες τις απώλειες. Εκείνος, τρέχει το Punch Out Gaming με τον αδερφό του, τον Eric, με το κατάστημα να έχει δει μια αυξημένη ζήτηση για οτιδήποτε σχετίζεται με Pokémon τελευταία.

Αν λέει Pokémon πάνω του, πουλάει... Το Pokémon είναι κυριολεκτικά το πιο “hot” πράγμα αυτή τη στιγμή”, είπε ο Eric Johnson στο Fox 9.

Το εν λόγω κατάστημα λειτουργεί εδώ και οκτώ χρόνια και σύντομα θα ανοίξει και πάλι.