Παίξτε εντελώς δωρεάν το Assassin's Creed Valhalla

Ενώ καταφθάνει και ένα μεγάλο patch
19 Φεβρουαρίου 2022 09:53
Παίξτε εντελώς δωρεάν το Assassin's Creed Valhalla

Όπως φαίνεται, οι επόμενες εβδομάδες θα είναι αρκετά γεμάτες για το Assassin's Creed Valhalla, αφού η Ubisoft μόλις ανακοίνωσε τα πλάνα της, τα οποία περιλαμβάνουν και μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σε περίπτωση που δεν έχετε ασχοληθεί ακόμη με το νέο Assassin's Creed, το επόμενο Σαββατοκύριακο θα μπορείτε να το δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν. Αναλυτικότερα, το Free Weekend θα ξεκινήσει στις 24 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 28 του ίδιου μήνα.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά όπως συνηθίζεται με αντίστοιχες προωθητικές ενέργειες της Ubisoft, το παιχνίδι μάλλον θα πωλείται συγχρόνως σε μειωμένη τιμή, για όσους ενδιαφέρονται να συνεχίσουν το ταξίδι στην εποχή των Βίκινγκ μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν το Free Weekend και συγκεκριμένα στις 22 Φεβρουαρίου, θα καταφθάσει και ένα μεγάλο update για το παιχνίδι. Αυτό θα έχει κωδικό έκδοσης 1.5.0 και μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε ακριβώς τι θα περιλαμβάνει, πέρα από το γεγονός ότι θα προετοιμάσει το έδαφος για το επερχόμενο μεγάλο expansion.

Να σας υπενθυμίσουμε, λοιπόν, πως στις 10 Μαρτίου, ο κόσμος του Assassin's Creed Valhalla αναμένεται να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο με την κυκλοφορία του Dawn of Ragnarök πακέτου επέκτασης. Πρόσφατα οι Unboxholics είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τον director του και να δουν μια ειδική παρουσίαση, οπότε πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε τη σχετική μας κάλυψη.

Για την ιστορία, πριν μερικές ώρες μάθαμε πως ο τίτλος κατάφερε να σπάσει και ένα τεράστιο εμπορικό ρεκόρ. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.