Το Assassin's Creed Valhalla είναι εμπορικά το πιο επιτυχημένο της σειράς

Βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη
18 Φεβρουαρίου 2022 20:22
Το Assassin's Creed Valhalla είναι εμπορικά το πιο επιτυχημένο της σειράς

Όπως αποκάλυψε η Ubisoft, το Assassin's Creed Valhalla κατάφερε να ξεπεράσει το γιγαντιαίο ορόσημο εσόδων του $1 δισεκατομμυρίου. Αυτό σημαίνει πως εμπορικά είναι το πιο επιτυχημένο παιχνίδι της σειράς μέχρι σήμερα, αφού κανένα προηγούμενο κεφάλαιο δεν έχει καταφέρει αυτό το εντυπωσιακό επίτευγμα.

Για την ιστορία, το Assassin's Creed Valhalla κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου του 2020 μαζί με τις κονσόλες νέας γενιάς και σύμφωνα με τον CEO της Ubisoft, Yves Guillemot, κατάφερε να αγγίξει το $1 δις περίπου ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα το Δεκέμβριο του 2021.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για το κεφάλαιο που έχει λάβει την περισσότερη post-launch υποστήριξη, οπότε η στρατηγική της γαλλικής εταιρίας φαίνεται πως απέδωσε καρπούς. Αναλυτικότερα, μαζί με τα ατέλειωτα updates που έχουν καταφθάσει μέχρι σήμερα, ο τίτλος έχει υποδεχθεί και δύο πακέτα επέκτασης με νέους χάρτες, ταξιδεύοντας τους παίκτες στο Παρίσι και την Ιρλανδία, ενώ έλαβε και ένα cross-over DLC που φέρνει την πρωταγωνίστρια του Assassin's Creed Odyssey ξανά στο προσκήνιο.

Παράλληλα, στο άμεσο μέλλον και συγκεκριμένα στις 10 Μαρτίου, ο κόσμος του Assassin's Creed Valhalla αναμένεται να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο με την κυκλοφορία του Dawn of Ragnarök πακέτου επέκτασης. Πρόσφατα οι Unboxholics είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τον director του και να δουν μια ειδική παρουσίαση, οπότε πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε τη σχετική μας κάλυψη.

Τέλος, σε περίπτωση που θέλετε να διαβάσετε τις νεότερες φήμες για το τι έπεται για τη σειρά πριν το πριν το μεγάλο Infinity κεφάλαιο, μπορείτε να βρείτε το σχετικό μας δημοσίευμα πατώντας εδώ.