Ο δημιουργός του The Witcher 3 ανακοίνωσε το νέο του στούντιο

Το οποίο εργάζεται σε ένα AAA RPG
16 Φεβρουαρίου 2022 18:44
Ο δημιουργός του The Witcher 3 ανακοίνωσε το νέο του στούντιο

Τον Μάιο του 2021 σας ενημερώσαμε πως ο director του The Witcher 3: Wild Hunt παραιτήθηκε από τη θέση του στη CD Projekt RED, έπειτα από κατηγορίες για εργασιακό bullying, τις οποίες ωστόσο δεν είχε αποδεχθεί.

Τώρα, ο Konrad Tomaszkiewicz ανακοίνωσε το επόμενο βήμα της καριέρας του. Συγκεκριμένα, ο πολωνός σχεδιαστής, μαζί με διάφορα ακόμη πρώην μέλη της CD Projekt ίδρυσαν ένα νέο ανεξάρτητο στούντιο ανάπτυξης που ακούει στο όνομα Rebel Wolves.

Το πρώτο παιχνίδι τους θα κάνει χρήση της Unreal Egine 5 και θα είναι ένα AAA dark fantasy RPG, μια περιγραφή που σίγουρα θυμίζει Witcher. Μάλιστα, το στούντιο δήλωσε πως θα ακολουθήσει μια διαφορετική μέθοδο ανάπτυξης, προσεγγίζοντας κάθε στόχο ως ομάδα, χωρίς το βάρος που υπάρχει στο τυπικό AAA περιβάλλον.

Με αφορμή την ανακοίνωση της ίδρυσης της Rebel Wolves, ο Tomaszkiewicz δήλωσε:

Για όλους εμάς εδώ στη Rebel Wolves, τα βιντεοπαιχνίδια είναι κάτι που πάντα αισθανόμασταν προορισμένοι να κάνουμε... Αναπτύσσουμε ένα βιντεοπαιχνίδι που θα θέλαμε εμείς οι ίδιοι να παίξουμε, με τον τρόπο που θα έπρεπε να δημιουργούνται τα παιχνίδια.

Θέλουμε να εξελίξουμε το είδος των cRPGs, δημιουργώντας αξέχαστες ιστορίες που προκαλούν βαθιά συναισθήματα, και να το καταφέρουμε αυτό όσο εργαζόμαστε ως μια σφιχτοδεμένη ομάδα που έχει κοινούς στόχους και φιλοδοξίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Tomaszkiewicz θα έχει στο πλευρό του και άλλους βετεράνους της βιομηχανίας, όπως τους design director Daniel Sadowski, animation director Tamara Zawada, art director Bartłomiej Gaweł, CFO Michał Boryka και Studio Head Robert Murzynowski που έχουν δουλέψει μαζί σε παιχνίδια όπως τα Cyberpunk, Thronebreaker και The Witcher.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το πρώτο παιχνίδι της Rebel Wolves μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.