Οι servers του Dark Souls θα παραμείνουν offline – Νέα διαβεβαίωση για το Elden Ring

Η Bandai Namco εξηγεί
09 Φεβρουαρίου 2022 22:17
Οι servers του Dark Souls θα παραμείνουν offline – Νέα διαβεβαίωση για το Elden Ring

Όπως σας ενημερώσαμε, εδώ και μέρες η κοινότητα του Dark Souls ταλαιπωρείται από μια σημαντική ευπάθεια που ανακαλύφθηκε στους servers των παιχνιδιών της σειράς, οι οποίοι παραμένουν offline για λόγους ασφαλείας.

Τώρα, η εκδότρια των παιχνιδιών, Bandai Namco, ήρθε να ενημερώσει την κοινότητα για το τι συμβαίνει, μέσα από μια νέα επίσημη ανάρτησή της. Αναλυτικότερα, η εταιρία καθησύχασε τους παίκτες για το Elden Ring, το οποίο θα κυκλοφορήσει κανονικά με online servers από την πρώτη μέρα.

Ο λόγος που πολλοί gamers ανησυχούσαν είναι επειδή το προαναφερθέν exploit θεωρητικά μπορεί να επηρεάζει και τον άκρως αναμενόμενο τίτλο της FromSoftware. Πάνω σε αυτό η Bandai Namco επισημαίνει πως έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, οπότε δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος.

Τώρα, όσον αφορά το Dark Souls, δυστυχώς τα νέα δεν είναι και τόσο καλά. Ναι μεν το πρόβλημα έχει εντοπιστεί χάρη στην κοινότητα, την οποία η εταιρία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, αλλά μιας και το Elden Ring είναι η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, οι servers του Dark Souls στο PC δε θα ανοίξουν στο άμεσο μέλλον, αλλά κάποια στιγμή μετά την κυκλοφορία του νέου τίτλου της FromSoftware.

Παρακάτω θα βρείτε τη σχετική ανακοίνωση της εταιρίας για περισσότερες πληροφορίες.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Elden Ring αναμένεται για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 25 Φεβρουαρίου 2022.