H Sony έχει φτιάξει ένα «επαναστατικό AI project» - Αυτή την εβδομάδα η αποκάλυψη

Και το οποίο σχετίζεται με το Gran Turismo 7
07 Φεβρουαρίου 2022 19:52
H Sony έχει φτιάξει ένα «επαναστατικό AI project» - Αυτή την εβδομάδα η αποκάλυψη

Το AI τμήμα της Sony προέβη σε μια αναπάντεχη ανακοίνωση, επισημαίνοντας πως σκοπεύει να αποκαλύψει ένα «επαναστατικό project στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης» αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, για τη δημιουργία του, η Sony AI συνεργάστηκε με την Sony Interactive Entertainment και την Polyphony Digital, το στούντιο των Gran Turismo. Εκτός απροόπτου, λοιπόν, το project αυτό αφορά τον επερχόμενο racing τίτλο του PlayStation οικοσυστήματος, μιας και το προωθητικό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει τη χαρακτηριστική φράση «Race Together».

Το τι ακριβώς μπορεί να είναι δεν το γνωρίζουμε, αλλά δε θα αργήσουμε και να το μάθουμε, αφού η επίσημη παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για τις 9 Φεβρουαρίου.

Το Gran Turismo 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 5 στις 7 Μαρτίου του 2022. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα η ομάδα των Unboxholics είχε τη δυνατότητα να δει το παιχνίδι σε μια κεκλεισμένων των ψηφιακών θυρών παρουσίαση, οπότε μπορείτε να διαβάσετε τις πρώτες μας εντυπώσεις για τον τίτλο πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης πως το παιχνίδι θα υποστηρίζει και την ελληνική γλώσσα. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.