Το Dying Light 2 δεν κατάφερε να εκθρονίσει το Pokémon Legends: Arceus

Σκληρή μάχη στα βρετανικά charts
07 Φεβρουαρίου 2022 16:52
Το Dying Light 2 δεν κατάφερε να εκθρονίσει το Pokémon Legends: Arceus

Το Pokémon Legends: Arceus συνεχίζει την εξαιρετική του εμπορική πορεία και παρέμεινε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή των UK Charts, παρόλο που οι retail πωλήσεις του μειώθηκαν 72% σε σχέση με την εβδομάδα του ντεμπούτου του.

Το παιχνίδι που παραλίγο να το εκθρονίσει ήταν το Dying Light 2. Η open world zombie περιπέτεια της Techland τα πήγε περίφημα, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στα βρετανικά charts, παρόλο που αυτά αφορούν μόνο τις retail πωλήσεις. Αν λάβουμε υπόψη και τα ψηφιακά αντίτυπα, ίσως η πρώτη θέση να του ανήκε.

Όπως και να 'χει, σε σχέση με άλλες μεγάλες πρόσφατες κυκλοφορίες, το Dying Light 2 πούλησε περισσότερα retail αντίτυπα από το Guardians of the Galaxy, ενώ οριακά δεν έφτασε το Battlefield 2042. Όσον αφορά τις πλατφόρμες, το 54% των πωλήσεων αφορά την PS5 έκδοση, το 27% την Xbox έκδοση και το 19% την έκδοση του PS4.

Στις υπόλοιπες θέσεις έχουμε τη συνηθισμένη κυριαρχία του Nintendo Switch, με τα Mario Party Superstars και New Super Mario Bros U Deluxe να ξαναμπαίνουν στην πρώτη δεκάδα, στις θέσεις έξι και επτά αντίστοιχα.

Ακολουθούν οι δέκα τίτλοι με τις περισσότερες retail πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 5 Φεβρουαρίου.

  1. Pokémon Legends: Arceus
  2. Dying Light 2
  3. FIFA 22
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. Animal Crossing: New Horizons
  6. Minecraft (Switch)
  7. Mario Party Superstars
  8. New Super Mario Bros U Deluxe
  9. Grand Theft Auto 5
  10. Call of Duty: Vanguard