Minecraft παίκτης έκατσε 7 μήνες και έφτιαξε την πόλη απ’ το The Simpsons (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα
07 Φεβρουαρίου 2022 16:28
Minecraft παίκτης έκατσε 7 μήνες και έφτιαξε την πόλη απ’ το The Simpsons (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τεράστια κοινότητα του Minecraft έχει καταφέρει πολλές φορές στο παρελθόν να κλέψει τις εντυπώσεις με τα επιτεύγματά της, όπως για παράδειγμα ο παίκτης που κατασκεύασε και σκαρφάλωσε το Όρος Έβερεστ σε 1 προς 1 κλίμακα ή ένας άλλος fan που πέρασε δύο χρόνια φτιάχνοντας το Chernobyl.

Στη λίστα αυτή έρχεται τώρα να προστεθεί και ο χρήστης του Reddit με όνομα BlocksterCraft, ο οποίος φαίνεται πως πέρα από το Minecraft λατρεύει και το Simpsons. Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο BlocksterCraft αφιέρωσε επτά μήνες, δημιουργώντας με το χέρι, τουβλάκι προς τουβλάκι την πόλη Springfield στο Minecraft. Η δημοσίευσή του έγινε αμέσως viral στην πλατφόρμα, με πάνω από 100 reddit awards και πολλές χιλιάδες likes.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται την φανταστική τοποθεσία όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα της λατρεμένης αμερικανικής κωμικής σειράς κινουμένων σχεδίων The Simpsons. Οι gamers μάλιστα την έχουν εξερευνήσει και μέσα και από το cult classic παιχνίδι The Simpsons Hit & Run, με πολλούς στα σχόλια του Reddit post να αναφέρουν στον χρήστη πως αυτό είναι το πρώτο πράγμα που τους ήρθε στο μυαλό με το δημιούργημά του.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο BlocksterCraft έφτιαξε και το δικό του ειδικό texture pack για να κάνει την εμπειρία όσο πιο Simpsons μπορούσε. Δείτε τον χάρτη που κατασκεύασε παρακάτω.