Ο Hideo Kojima κάνει πλέον και podcast

Αλλά μόνο για την Ιαπωνία
04 Φεβρουαρίου 2022 15:34
Ο Hideo Kojima κάνει πλέον και podcast

Ο Hideo Kojima, δημιουργός των Metal Gear Solid και Death Stranding, μόλις λάνσαρε το δικό του podcast, το οποίο ονομάζεται “Hideo Kojima’s Radioverse”. Δυστυχώς, όμως, μη χαίρεστε γιατί το νέο αυτό σόου είναι αποκλειστικό στο Audible service της Amazon και βρίσκεται διαθέσιμο αποκλειστικά για το κοινό της Ιαπωνίας.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν το podcast θα μεταφραστεί στα αγγλικά ή αν θα κυκλοφορήσει και εκτός Ιαπωνίας. Στο πρώτο του επεισόδιο, μάλιστα, ο Kojima είχε προσκεκλημένους τα μέλη του 2BRO, ενός ιαπωνικού YouTube καναλιού που έχει περισσότερους από 3 εκατομμύρια συνδρομητές.

Το διαφημιστικό μήνυμα του podcast λέει:

Ο Hideo Kojima, δημιούργησε μια νέα εκπομπή στο Amazon Audible. Κάθε επεισόδιο θα έχει προσκεκλημένους, οι οποίοι θα συζητούν εις βάθος για θέματα όπως παιχνίδια και ταινίες, τα οποία δεν μπορείτε να ακούσετε πουθενά αλλού.

Πριν μερικούς μήνες σας ενημερώσαμε πως ο Hideo Kojima άνοιξε ένα νέο στούντιο που θα φτιάξει ταινίες και σειρές, με ένα νέο τμήμα στο Λος Άντζελες. Ο ιδιαίτερος gaming σκηνοθέτης έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την αγάπη του για την 7η τέχνη και το πόσο πολύ θα ήθελε να δοκιμάσει το εν λόγω εγχείρημα.