Έρχεται Warcraft παιχνίδι σε mobile συσκευές

Και θα κυκλοφορήσει φέτος
04 Φεβρουαρίου 2022 13:15
Έρχεται Warcraft παιχνίδι σε mobile συσκευές

Από το 2017 υπάρχουν φήμες πως το Warcraft θα φτάσει στις mobile συσκευές και πλέον ήρθε το 2022 για να επιβεβαιωθεί. Ναι, καλά διαβάσατε. Η Activision Blizzard μόλις αποκάλυψε πως ετοιμάζει ένα mobile παιχνίδι στο σύμπαν του Warcraft και μάλιστα πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Αυτό το νέο ήρθε μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας για το τελευταία τρίμηνο, στο οποίο η Blizzard είπε πως σχεδιάζει “ουσιαστικό, νέο περιεχόμενο” για το Warcraft franchise, που θα καταφθάσει μέσα στο 2022. Αυτό αφορά το World of Warcraft, καθώς και περιεχόμενο για τα smartphones. Επίσης ετοιμάζει νέο υλικό και για το δημοφιλές Hearthstone.

Παλιότερα, η Blizzard είχε αποκαλύψει ότι εργαζόταν στην πραγματικότητα σε πολλαπλές εμπειρίες Warcraft όσον αφορά τα smartphones που μάλιστα βρίσκονταν σε "προχωρημένη ανάπτυξη" από τον Αύγουστο του 2021. Δυστυχώς, όμως, δεν έγιναν γνωστές άλλες λεπτομέρειες, δηλαδή τι είδους “εμπειρίες” ετοιμάζει η εταιρία, αν και κυκλοφορούν φήμες πως έχει στα σκαριά ένα AR παιχνίδι σαν το Pokémon GO.

Η Blizzard φαίνεται πως πλέον θέλει να επενδύσει και στο mobile gaming, αφού εκτός από το εν λόγω Warcraft που ανακοινώθηκε και επίσημα, ετοιμάζει και το Diablo: Immortal που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει φέτος.