Infinity Ward: “Έρχεται σύντομα η νέα γενιά του Call of Duty”

Ένα tweet που άναψε φωτιές
03 Φεβρουαρίου 2022 23:29
Infinity Ward: “Έρχεται σύντομα η νέα γενιά του Call of Duty”

Πριν από περίπου δέκα ημέρες μάθαμε πως το Call of Duty θα μείνει κανονικά και στις PlayStation κονσόλες, ύστερα από την τεράστια εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft. Επίσης, ακούγεται τον τελευταίο καιρό πως το επόμενο παιχνίδι του franchise θα είναι η συνέχεια του Modern Warfare του 2019 και ότι θα έρθει νωρίτερα χάρη στις μέτριες πωλήσεις του Vanguard.

Τώρα, η Infinity Ward μέσα από ένα πολύ σύντομο tweet αποκάλυψε πως η νέα γενιά του Call of Duty θα έρθει σύντομα. Η ανάρτηση του στούντιο έγινε ήδη viral, ενώ στο τέλος αναγράφεται και η ατάκα “Stay frosty”, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά ότι το νέο COD θα είναι το Modern Warfare II. Αυτή η ατάκα δεν είναι καθόλου τυχαία, λοιπόν, αφού την ακούσαμε από τον Captain 'Soap' MacTavish στο Call of Duty: Modern Warfare 2 του 2009.

Δυστυχώς, όμως, η Infinity Ward παρέμεινε σε αυτό και δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες. Έτσι, θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί ίσως η αποκάλυψη του νέου Call of Duty παιχνιδιού είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύετε.