Amouranth: Την κατηγορούν για επιτηδευμένα bans - Τι απαντά σε όλα;

Η δημοφιλέστερη γυναίκα streamer της υπηρεσίας απαντά
31 Ιανουαρίου 2022 22:46
Amouranth: Την κατηγορούν για επιτηδευμένα bans - Τι απαντά σε όλα;

Είναι η πιο διάσημη streamer του Twitch για το 2021. Η Kaitlyn "Amouranth" Siragusa έχει γίνει το επίκεντρο της συζήτησης πολλές φορές τους τελευταίους μήνες, κυρίως από τα bans που δέχτηκε από την γνωστή streaming πλατφόρμα για παραβίαση των κανόνων της κοινότητας. 

Υπάρχουν όμως διάφορες γλώσσες στα social media που την κατηγορούν πως "στήνει" τα bans της διότι αυτά τραβούν την προσοχή του κόσμου και έτσι ανεβάζει την τηλεθέασή της. Αυτό δεν φαίνεται να είναι άγνωστο στοιχείο για την "Amouranth" η οποία σε παλιότερα tweets της το έχει παραδεχτεί, όπως διαβάζουμε στο Dexerto: 

Τι απαντά όμως; 

Όπως δηλώνει η ίδια στο The Gamer, δεν σκοπεύει ούτε σχεδίασε ποτέ κάποιον αποκλεισμό της, αρνούμενη ουσιαστικά τις κατηγορίες. Μάλιστα αναφέρει πως κάθε ban της προκαλεί "απίστευτο άγχος": 

Κανένας δεν το σχεδιάζει. Κάθε ban είναι απίστευτα αγχωτικό και δεν ξέρω πότε θα είναι το τελευταίο μου. Έχει πλάκα για τον κόσμο να προωθεί αυτό το αφήγημα, αλλά δεν είναι αληθές. Δεν ήθελα ποτέ να αποκλειστώ ούτε για μια μέρα. 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως ήδη μετράει πέντε bans στο ενεργητικό της και το έκτο της -όποτε και εάν έρθει- ίσως να είναι και οριστικό από το Twitch. Ο χρόνος θα το δείξει όμως αυτό.