Η "Trinity" των Matrix, Carrie-Anne Moss, θα είναι στο cast του Horizon: Forbidden West (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε όλο το voice cast των ηθοποιών
20 Ιανουαρίου 2022 20:00
Η "Trinity" των Matrix, Carrie-Anne Moss, θα είναι στο cast του Horizon: Forbidden West (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Horizon: Forbidden West δε χωράει καμία αμφιβολία πως πρόκειται για μια blockbuster παραγωγή του PlayStation και σαν να μην έφταναν όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα, το κερασάκι στην τούρτα ήρθε να βάλει η αποκάλυψη του voice cast. 

Ανάμεσα στα νέα και τα παλιά πρόσωπα που επιστρέφουν ξεχωρίζει σαφώς το πιο λαμπερό αστέρι του cast, η Carrie-Anne Moss, που τη γνωρίζετε οι περισσότεροι ως "Trinity" από τις ταινίες "Matrix". Στο sequel του Zero Dawn υποδύεται την Tilda, μια μυστηριώδη νέα χαρακτήρας που η Moss την περιγράφει ως "πολύ δυναμική" με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει. 

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα η Guerilla Games αποκάλυψε πως θα δείχνει το παιχνίδι στο PS4, ενώ έδειξε και αρκετά νέα πλάνα από το σύστημα μάχης του τίτλου, καθώς και από τους επιβλητικούς μηχανικούς εχθρούς που θα βρούμε στον κόσμο του, όπως το γιγαντιαίο Slitherfang.

Τέλος, στις αρχές του έτους αποκαλύφθηκε και ένα ολοκαίνουργιο VR παιχνίδι στον κόσμο του Horizon, το Call of the Mountain. Περισσότερα για αυτό μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Το Horizon Forbidden West θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PlayStation 4 και PlayStation 5 στις 18 Φεβρουαρίου του 2022.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.