Αυτή η JPEG εικόνα του Castlevania πουλήθηκε για $26,538 ως NFT

Τρομερά επιτυχημένο το εγχείρημα της Konami
16 Ιανουαρίου 2022 13:43
Αυτή η JPEG εικόνα του Castlevania πουλήθηκε για $26,538 ως NFT

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, μετά τη Ubisoft, η Konami ήταν η επόμενη μεγάλη gaming εταιρία που ήρθε να «αγκαλιάσει» τα NFTs. Συγκεκριμένα, ο ιαπωνικός κολοσσός είχε προγραμματίσει μια δημοπρασία με 14 υπερσυλεκτικά NFTs, για να γιορτάσει την επέτειο 35 χρόνων του Castlevania.

Πριν μερικές ώρες η δημοπρασία ολοκληρώθηκε και η Konami πούλησε και τα 14 NFTs της, με τη μέση τιμή να κυμαίνεται στα 12 χιλιάδες δολάρια. Συνολικά, το εγχείρημα επέφερε έσοδα 162 χιλιάδες δολάρια και σε αυτό σίγουρα βοήθησε και ένα ψηφιακό εικαστικό που βασίζεται στο χάρτη του Κάστρου του Δράκουλα από το πρώτο κεφάλαιο της σειράς.

Η εν λόγω εικόνα ήταν αυτή που απέσπασε τη μεγαλύτερη τιμή στη δημοπρασία και πουλήθηκε για 26,538.96 δολάρια! Τη δεύτερη υψηλότερη τιμή απέσπασε ένα βίντεο τριών λεπτών με πλάνα από διάφορα Castlevania παιχνίδια, το οποίο πουλήθηκε έναντι 17.5 χιλιάδων δολαρίων. Τέλος, ένα ψηφιακό εικαστικό του Circle of the Moon πουλήθηκε για 17 χιλιάδες δολάρια.

Πέρα από εικόνες ή βίντεο, τα εν λόγω NFTs περιλάμβαναν και περιεχόμενο που ξεκλειδώνεται στη συνέχεια και το οποίο αποκαλύπτεται μόνο στον ιδιοκτήτη.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η εταιρία έχει πρόθεση να συνεχίσει με τα NFTs, αφού ονομάζει το όλο εγχείρημα "Konami Memorial NFT". Μάλιστα, πέρα από τις αρχικές 162 χιλιάδες αναμένεται να βγάλει αρκετά ακόμη χρήματα, αφού έχει επιβάλει 10% royalties μεταπώλησης.