Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με αστραπές και ανεμοστρόβιλους στο Fortnite

Έφτασαν στο παιχνίδι τα δυναμικά καιρικά φαινόμενα
12 Ιανουαρίου 2022 17:14
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με αστραπές και ανεμοστρόβιλους στο Fortnite

Συνεχίζοντας με αμείωτους ρυθμούς την υποστήριξη του Fortnite, η Epic Games έρχεται τώρα να προσθέσει δυναμικά καιρικά φαινόμενα στο παιχνίδι, μέσα από το ολοκαίνουργιο 19.01 update.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι μάχες στις battle royale αρένες του τίτλου αναμένεται να γίνουν αρκετά πιο ενδιαφέρουσες, αφού οι παίκτες θα μπορούν να συναντήσουν τυχαία ανεμοστρόβιλους σε διάφορες γωνίες του χάρτη. Μάλιστα, δεν πρόκειται απλά για κάποιο οπτικό εφέ, αλλά για έναν μηχανισμό που επηρεάζει και το gameplay, αφού οι ανεμοστρόβιλοι θα σηκώνουν αντικείμενα και θα καταστρέφουν κτήρια, αλλά από την άλλη θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τρόπος escape αν σας ρουφήξουν.

Πέρα από τους ανεμοστρόβιλους, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για το Fortnite, προβλέπει και καταιγίδες. Αναλυτικότερα, σε τυχαία σημεία του χάρτη οι παίκτες θα μπορούν να συναντήσουν σκοτεινά σύννεφα, από τα οποία μπορεί να ξεσπάσουν μέχρι και καταιγίδες με κεραυνούς. Αν σας χτυπήσει κεραυνός στο παιχνίδι χάνεται ένα μικρό ποσό health και η τριγύρω περιοχή παίρνει φωτιά, ωστόσο κερδίζετε συγχρόνως και ένα speed boost.

Μάλιστα αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες να σας χτυπήσει κεραυνός, η Epic Games προτείνει να πάτε με το χαρακτήρα σας στο υψηλότερο κτήριο της περιοχής ή σε κάποια λίμνη. (Μην το δοκιμάσετε στην πραγματική ζωή, προφανώς.)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα καιρικά φαινόμενα του Fortnite μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση της Epic πατώντας εδώ.