Τα Χελωνονιντζάκια μάλλον ετοιμάζονται να εισβάλουν στο Fortnite

Σύμφωνα με νέες φήμες
11 Ιανουαρίου 2022 18:59
Τα Χελωνονιντζάκια μάλλον ετοιμάζονται να εισβάλουν στο Fortnite

Στα πάνω από τέσσερα χρόνια που είναι πλέον διαθέσιμο, το Fortnite έχει υποδεχθεί αμέτρητους γνωστούς χαρακτήρες της ποπ κουλτούρας, από ταινίες και σειρές μέχρι και από άλλα παιχνίδια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Spider-Man και άλλοι υπερήρωες της Marvel, διάφοροι ήρωες από το πλούσιο σύμπαν των Star Wars, μέχρι και ο Dwayne Johnson…γιατί έτσι!

Τώρα, το υπερπλούσιο αυτό ρόστερ του battle royale τίτλου της Epic Games θα εμπλουτιστεί ξανά, όπως όλα δείχνουν. Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter iFireMonkey, ο οποίος είναι πολύ γνωστός στην κοινότητα του Fortnite με σχεδόν ένα εκατομμύριο ακόλουθους, έρχεται να φέρει στο προσκήνιο μια φήμη από το XboxEra.

Συγκεκριμένα, η Epic Games ακούγεται πως έκλεισε μια μεγάλη συμφωνία με την Paramount, η οποία για να προωθήσει την επερχόμενη streaming υπηρεσία της Paramount+ σκοπεύει να φέρει διάφορους χαρακτήρες της στο παιχνίδι. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, τα λατρεμένα Χελωνονιντζάκια θα έρθουν στο Fortnite, όπως τονίζει η δημοσίευση που θα βρείτε παρακάτω.

Τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε; Για την ώρα οι φήμες δεν έχουν αναφέρει κάποιο άλλο cross-over πέρα από τα Teenage Mutant Ninja Turtles, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως η Paramount έχει επίσης τα δικαιώματα των Spongebob Squarepants, Avatar: The Last Airbender, The Legend of Korra, Star Trek, South Park, The Twilight Zone κ.α.

Δεν είναι απίθανο, λοιπόν, από το multiverse της Epic να περάσει και ο Μπομπ Σφουγγαράκης με την παρέα του, καθώς και άλλοι λατρεμένοι χαρακτήρες. Επομένως, για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι.