ΦΗΜΗ: Σημαντική καθυστέρηση  για το S.T.A.L.K.E.R. 2;

Οπλιστείτε με υπομονή
11 Ιανουαρίου 2022 18:17
ΦΗΜΗ: Σημαντική καθυστέρηση  για το S.T.A.L.K.E.R. 2;

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στο πρώτο δεκαπενθήμερο του 2022, αλλά όπως φαίνεται οι καθυστερήσεις παιχνιδιών είναι έτοιμες να ξεκινήσουν, αφού νέες φήμες θέλουν το S.T.A.L.K.E.R. 2 να χρειάζεται περισσότερο χρόνο.

Αναλυτικότερα, με τα μέχρι τώρα επίσημα δεδομένα, το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου του 2022 αποκλειστικά για τα Xbox Series X|S όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι λάτρεις της «σοβιετικής» σειράς θα πρέπει καλού κακού να οπλιστούν με περισσότερη υπομονή. Συγκεκριμένα, ο ουκρανός leaker OLDboi, ο οποίος στο παρελθόν είχε φέρει ξανά στα φώτα της δημοσιότητας πληροφορίες σχετικά με το franchise και τα δρόμενα στην GSC Game World, ισχυρίζεται πως το project θα αναβληθεί. Ο OLDboi, λοιπόν, αποκαλύπτει πως η κυκλοφορία του S.T.A.L.K.E.R. 2 θα μεταφερθεί για το Φθινόπωρο του 2022 και έτσι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μεταξύ του Αυγούστου και του Οκτωβρίου.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το σχετικό του βίντεο, το οποίο είναι όμως στην ουκρανική γλώσσα.

Φυσικά, οι παραπάνω πληροφορίες είναι απλά φήμες, οπότε σας προτείνουμε να είστε επιφυλακτικοί.

Για την ιστορία, το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl έγινε πρόσφατα το πρώτο θέμα συζήτησης στους gaming κύκλους και όχι για τον καλύτερο λόγο. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε πως ο τίτλος θα ενσωματώνει NFTs, μια απόφαση που ήρθε να αναιρέσει μόλις λίγες ώρες μετά. Μπορείτε να διαβάστε αναλυτικά για το συμβάν πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τον άκρως αναμενόμενο τίτλο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.