Dying Light 2: Πόσες ώρες χρειάζεται τελικά για να ολοκληρώσετε το main story;

Οι δημιουργοί του απαντούν αναλυτικά
11 Ιανουαρίου 2022 12:36
Dying Light 2: Πόσες ώρες χρειάζεται τελικά για να ολοκληρώσετε το main story;

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση πως για να ολοκληρώσετε τα πάντα στο Dying Light 2 Stay Human, θα χρειαστείτε περισσότερες από 500 ώρες. Η Techland το ανακοίνωσε αυτό μέσα από το Twitter, αλλά δεν είχε δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αν κάποιος θέλει να παίξει μόνο την κεντρική ιστορία, πόσο χρόνο θα χρειαστεί.

Έτσι, το στούντιο επιστρέφει να δώσει απάντηση στις ερωτήσεις σας και μέσα από μία νέα εικόνα που δημοσίευσε εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διάρκεια του τίτλου. Αρχικά, κάνει λόγο πως θα χρειαστεί να ξοδέψετε μόλις 20 ώρες για να ολοκληρώσετε το campaign, ενώ για να παίξετε την κεντρική ιστορία μαζί με όλα τα side quests θα χρειαστεί να παίξετε 80 ώρες.

Ωστόσο, οι 500 ώρες που είχε πει η ομάδα αρχικά, έχουν να κάνουν με όλα τα quests του τίτλου (main και side quests), όλες τις επιλογές του χαρακτήρα, όλα τα endings, καθώς και να πάτε στο κάθε σημείο του χάρτη, να δείτε όλους τους διαλόγους και φυσικά να βρείτε όλα τα collectables.

Το Dying Light 2: Stay Human έχει σχεδιαστεί για παίκτες με διαφορετικό στιλ παιξίματος, αλλά και προτιμήσεις για να εξερευνήσουν τον κόσμο όπως αυτοί θέλουν.

Μερικές πληροφορίες για το gameplay και όχι μόνο:

Στο παιχνίδι θα μπορείτε να διαμορφώσετε το UI ανάλογα τα γούστα σας, ενώ παράλληλα θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα να αλλάζετε όποτε θέλετε διάφορα χαρακτηριστικά στο HUD. Επίσης, χάρη στα σχόλια που έγιναν από τους παίκτες, το Dying Light 2 έχει πλέον περισσότερες επιλογές προσβασιμότητας από οποιονδήποτε προηγούμενο τίτλο της Techland.

To Dying Light 2: Stay Human αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου του 2022 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.