Δε φαντάζεστε πόσες ώρες θα πρέπει να ξοδέψετε για να ολοκληρώσετε πλήρως το Dying Light 2 

Επίσημες δηλώσεις από την Techland

Δε φαντάζεστε πόσες ώρες θα πρέπει να ξοδέψετε για να ολοκληρώσετε πλήρως το Dying Light 2

Το Dying Light 2: Stay Human αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες και η ομάδα ανάπτυξης, η Techland έδωσε στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το sequel.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τη διάρκεια του τίτλου για τους “completionist”, αφού αναφέρει ότι αν κάποιος θέλει να ολοκληρώσει όλα τα quests, να εξερευνήσει όλο το χάρτη και να δει όλα τα endings, θα χρειαστεί περίπου 500 ώρες. Μάλιστα, παρομοίασε το νούμερο αυτό όπως το να περπατήσει κάποιος από την Βαρσοβία στη Μαδρίτη.

Μην τρομάζετε, όμως, καθώς αν θέλετε απλά να παίξετε την κεντρική ιστορία, αλλά και να κάνετε όλες τις δευτερεύουσες αποστολές, θα χρειαστείτε λιγότερο από 100 ώρες και συγκεκριμένα περίπου 70-80 ώρες.

Μερικές πληροφορίες για το gameplay και όχι μόνο:

Στο παιχνίδι θα μπορείτε να διαμορφώσετε το UI ανάλογα τα γούστα σας, ενώ παράλληλα θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα να αλλάζετε όποτε θέλετε διάφορα χαρακτηριστικά στο HUD. Επίσης, χάρη στα σχόλια που έγιναν από τους παίκτες, το Dying Light 2 έχει πλέον περισσότερες επιλογές προσβασιμότητας από οποιονδήποτε προηγούμενο τίτλο της Techland.

To Dying Light 2: Stay Human αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου του 2022 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

 

6 σχολιο(α)