Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο MMO RPG Lost Ark που σαρώνει στην Κορέα

Μέσα από ένα επίσημο εισαγωγικό βίντεο
08 Ιανουαρίου 2022 12:09
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο MMO RPG Lost Ark που σαρώνει στην Κορέα

Μετά την τεράστια επιτυχία του στην Κορέα, το MMO action RPG, Lost Ark, αναμένεται να φτάσει επιτέλους και στον υπόλοιπο πλανήτη μέσα στον επόμενο μήνα. Συγκεκριμένα, η Amazon που πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα ακόμη MMO, το δικό της New World, συνεργάζεται τώρα με την Smilagate για να φέρει πλήρως μεταγλωττισμένο το παιχνίδι στη Δύση.

Για να προετοιμάσουν, λοιπόν, το έδαφος, οι developers έδωσαν τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ένα εισαγωγικό βίντεο που αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Αναλυτικότερα, το εν λόγω βίντεο  παρουσιάζει τα πέντε classes, τα οποία θα μπορούν επιλέξουν οι παίκτες, δηλαδή τα Mage, Martial Artist, Warrior, Gunner και Assassin, καθώς και τις ξεχωριστές ικανότητες του καθενός. Στη συνέχεια αναλύει το βαθύ σύστημα παραμετροποίησης χαρακτήρα, ενώ παρουσιάζει και πληροφορίες για το setting και την ιστορία του τίτλου. Τέλος, το βίντεο εξηγεί μέχρι και το μηχανισμό πλοήγησης με το δικό σας πλοίο, ενώ κλείνει με λεπτομέρειες για τα strongholds, τα raids και το PvP.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που ψάχνετε για ένα ολοκαίνουργιο MMO για να χαθείτε με τις ώρες, δείτε αν το Lost Ark σάς κλείνει το μάτι, μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το άκρως over-the-top Lost Ark, το οποίο μοιάζει αρκετά επηρεασμένο από τη σειρά Diablo, θα κάνει το ντεμπούτο του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 11 Φεβρουαρίου μέσω Steam.