Η Konami γιορτάζει την επέτειο του Castlevania με επίσημα NFTs

Ξεκινά σύντομα η δημοπρασία
06 Ιανουαρίου 2022 16:32
Η Konami γιορτάζει την επέτειο του Castlevania με επίσημα NFTs

Μετά τη Ubisoft, η οποία ήταν η πρώτη μεγάλη εταιρία του χώρου που υιοθέτησε τα NFTs, σειρά παίρνει η Konami. Συγκεκριμένα, ο ιαπωνικός κολοσσός φαίνεται πως έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο για να γιορτάζει την τεράστια ιστορία του, αφού μετά τις επίσημες Silent Hill skateboard σανίδες, έρχεται τώρα με επίσημα NFTs για την επέτειο 35 χρόνων της σειράς Casltevania.

Τα εν λόγω NFTs είναι σύντομα αποσπάσματα βίντεο από διάφορα παιχνίδια του franchise και θα πουληθούν στην κοινότητα στις 12 Ιανουαρίου. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να συμμετέχουν σε δημοπρασία και έτσι δεν υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες τιμές, αφού θα διαμορφωθούν ανάλογα με το υψηλότερο ποσό που είναι διατιθέμενοι να δώσουν οι fans.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα που ετοίμασε η Konami πατώντας εδώ.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η εταιρία ονομάζει το όλο εγχείρημα "Konami Memorial NFT", οπότε είναι πολύ πιθανό πως τα Casltevania NFTs θα είναι μόνο η αρχή.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, συνοπτικά, τα NFTs είναι ψηφιακά αντικείμενα που βασίζονται στην blockchain τεχνολογία. Προς το παρόν χρησιμοποιούνται για αγορά ψηφιακής τέχνης, όπως ένας πίνακας, φωτογραφία ή βίντεο, τα οποία μπορεί κάποιος να τα έχει νόμιμα στην κατοχή του με απόδειξη της ιδιοκτησίας τους. Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό επεξηγηματικό άρθρο των Unboxholics πατώντας εδώ.