Εξαιρετική η πορεία του Ghost of Tsushima της Sony

Το κοινό αγόρασε την περιπέτεια της Sucker Punch
05 Ιανουαρίου 2022 14:31
Εξαιρετική η πορεία του Ghost of Tsushima της Sony

Η Sony Interactive Entertainment μόλις ανακοίνωσε πως το Ghost of Tsushima, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά στο PlayStation 4 και αργότερα στο PlayStation 5, έχει ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια σε πωλήσεις.

Όπως όλα δείχνουν, οι παίκτες αγάπησαν το ιδιαίτερο samurai παιχνίδι της Sucker Punch Productions, ενώ σίγουρα η κυκλοφορία του τίτλου στη next-gen κονσόλα της Sony, ανέβασε τις συνολικές πωλήσεις. Αξίζει να αναφερθεί πως το Ghost of Tsushima κατέφθασε αρχικά στο PS4 στις 17 Ιουλίου 2020, ενώ τον Αύγουστο του 2021 ήρθε και η Director's Cut έκδοσή του.

Ο Σάκης Καρπάς είχε πει για το Ghost of Tsushima:

Το Ghost of Tsushima είναι ένα παιχνίδι που θα αργήσει μερικές ώρες για να σε κερδίσει, αλλά στο τέλος θα το κάνει, παρά τα στραβοπατήματά του. Το γεγονός ότι είναι βασισμένο -και όχι απλά επηρεασμένο- στο ιαπωνικό σινεμά του 1950, του δίνει μία ιδιαίτερη κρούστα και το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιχνίδια με θεματική σαμουράι. Ο παίκτης, τις περίπου 35 ώρες που θα του πάρει για να δει ικανοποιητικά το σύνολο του παιχνιδιού, θα αντικρίσει μερικά από τα ομορφότερα κάδρα που έχουν δημιουργηθεί σε αυτό το μέσο και αυτό είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Η Sucker Punch δεν παραδίδει άριστο παιχνίδι, αλλά έχω την εντύπωση πως η πλειοψηφία αυτών που θα ασχοληθούν, θα το απολαύσουν και με το παραπάνω. Όσοι, φυσικά, αρέσκονται στο concept των σαμουράι και της Φεουδαρχικής Ιαπωνίας του 13ου αιώνα, δεν έχουν καμία δικαιολογία να το αγνοήσουν…

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.