Το Horizon του PlayStation μεγαλώνει με το ολοκαίνουργιο Call of the Mountain για το PS5

Δεν είναι, όμως, αυτό που νομίζετε
05 Ιανουαρίου 2022 09:53
Το Horizon του PlayStation μεγαλώνει με το ολοκαίνουργιο Call of the Mountain για το PS5

Έχουν απομείνει λίγες εβδομάδες για την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου Horizon Forbidden West και τώρα η Sony έρχεται να αποκαλύψει πως το franchise θα μεγαλώσει περεταίρω. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποίησε για την CES 2022, η εταιρία αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο Horizon Call of the Mountain.

Πρόκειται για ένα VR παιχνίδι το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PS5 και το PlayStation VR2 από την Guerrilla Games και την Firesprite που προστέθηκε πρόσφατα στο δυναμικό των PlayStation Studios. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Sony, το Call of the Mountain θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ωθήσει τις εξελίξεις στο hardware και το gameplay. Η εταιρία υπόσχεται εντυπωσιακά γραφικά και απόλυτο immersion χάρη στα νέα PS VR2 Sense controllers.

Η ιστορία του Call of the Mountain θα ειπωθεί μέσα από έναν ολοκαίνουργιο χαρακτήρα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της περιπέτειας θα συναντήσουμε και την Aloy, καθώς και άλλους γνωστούς χαρακτήρες από τους βασικούς τίτλους.

Για την ώρα δεν αποκαλύφθηκαν πολλά περισσότερα, πέρα από ένα σύντομο trailer με λίγα gameplay πλάνα. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.