ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Hideo Kojima δε φτιάχνει ένα, αλλά δύο παιχνίδια ταυτόχρονα

Αποκαλύπτει τα σχέδιά του ο Ιάπωνας δημιουργός
28 Δεκεμβρίου 2021 15:58
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Hideo Kojima δε φτιάχνει ένα, αλλά δύο παιχνίδια ταυτόχρονα

Ρίχνοντας μια ματιά στα παιχνίδια που μπορούμε να περιμένουμε το 2022, καθώς και σε όσα παίξαμε φέτος, το γνωστό ιαπωνικό περιοδικό Famitsu μίλησε με διάφορους developers από γνωστά στούντιο της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Hideo Kojima αποκάλυψε πως η ομάδα του, η Kojima Productions, εργάζεται όχι μόνο σε ένα, αλλά σε δύο διαφορετικά παιχνίδια συγχρόνως.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Kojima δεν αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με την πλοκή, το genre ή κάποιο χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας, ωστόσο χρησιμοποίησε μερικές πολύ συγκεκριμένες λέξεις για να χαρακτηρίσει το κάθε παιχνίδι του. Αναλυτικότερα, ανέφερε πως το ένα είναι κάτι «νέο» και μάλιστα η ανάπτυξή του θα είναι «πρόκληση». Από την άλλη, το δεύτερο project είναι σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Hideo Kojima ένα «μεγάλο» παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι νέες αυτές δηλώσεις του Kojima πρακτικά επιβεβαιώνουν όλες τις πρόσφατες φήμες.

Συγκεκριμένα, σας έχουμε ενημερώσει για το ιδιαίτερο cloud παιχνίδι που μάλλον ετοιμάζει ο Ιάπωνας δημιουργός σε συνεργασία με τα Xbox Game Studios. Πιθανότατα αυτό είναι το «νέο» project που βλέπει ως «πρόκληση» ο Kojima. Από την άλλη, το “μεγάλο” παιχνίδι το οποίο αναπτύσσει είναι μάλλον το Death Stranding 2, για το οποίο ομοίως κυκλοφορούν τελευταία διάφορες φήμες.