Τεράστιο εμπορικό ορόσημο για το Bravely Default 2

Οι gamers αγκάλιασαν το νέο κεφάλαιο
24 Δεκεμβρίου 2021 12:52
Τεράστιο εμπορικό ορόσημο για το Bravely Default 2

Όπως φαίνεται, οι λάτρεις των JRPGs τίμησαν το Bravely Default 2, αφού η Square Enix ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη ιαπωνική ιστοσελίδα της πως ο τίτλος έφτασε ένα αξιοσημείωτο εμπορικό ορόσημο.

Αναλυτικότερα, το Bravely Default 2 έχει πουλήσει πλέον πάνω από 1 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Αξίζει να σημειωθεί πως όπως είχε αποκαλυφθεί τον Αύγουστο, μόνο η Nintendo Switch έκδοση είχε πουλήσει 950,000 αντίτυπα. Όπως φαίνεται, λοιπόν, η διάθεση του τίτλου και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές πρόσφατα, τον βοήθησε να ξεπεράσει το τεράστιο φράγμα του 1ος εκατομμυρίου.

Σίγουρα πρόκειται για ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, αν αναλογιστούμε που τα JRPGs είναι ένα genre, η δημοτικότητα του οποίου υποτιμάται από πολλούς.

Για την ιστορία, η Square Enix πουλά τον τίτλο σε μειωμένη τιμή στην Ιαπωνία για να το γιορτάσει, ενώ έχει διοργανώσει εγχώρια και έναν διαγωνισμό για εικαστικό του παιχνιδιού.

Το Bravely Default 2 είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το Nintendo Switch, όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.