Επική τοιχογραφία με ήρωες του PlayStation στο κέντρο της Αθήνας - Πού θα τη βρείτε (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Δείτε πώς δημιουργήθηκε το πανέμορφο "μνημείο" του PlayStation
23 Δεκεμβρίου 2021 17:16
Επική τοιχογραφία με ήρωες του PlayStation στο κέντρο της Αθήνας - Πού θα τη βρείτε (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Τέτοιες ενέργειες σπανίως βλέπουμε στη χώρα μας που αφορούν το gaming και το PlayStation Greece βάζει το χεράκι του για να αναδειχθεί σε ακόμη πιο mainstream κοινό. Όντας μέρος της καμπάνιας του PlayStation για το 2021, αποκάλυψε μια εντυπωσιακή και επική τοιχογραφία με όλους τους διάσημους ήρωες των exclusives του PlayStation πουβρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. 

Η τοιχογραφία έγινε σε συνεργασία με την UrbanAct και δια χειρός του γνωστού καλλιτέχνη Same84, ο οποίος ζωντάνεψε -κυριολεκτικά- με τον δικό του τρόπο το κυρίως εικαστικό του "Play Has No Limits". Το πανέμορφο αυτό "μνημείο" του PlayStation περιλαμβάνει τον Nathan Drake από τη σειρά Uncharted, την Aloy από την σειρά "Horizon" (ενόψει της κυκλοφορίας του Horizon: Forbidden West), τον Kratos με τον Atreus των God of War, αλλά και ένα αυτοκίνητο προς τιμήν του πολυαναμενόμενου Gran Turismo 7 (Κυκλοφορεί 4/03/2022). 

Που θα το βρείτε όμως;

Για όσους θέλουν να το θαυμάσουν και να βγάλουν τις φωτογραφίες τους, θα το βρείτε στον Κεραμεικό, σε ένα από τα πιο κεντρικά μέρη της Αθήνας, απέναντι από το σταθμό του μετρό. Βιαστείτε όμως καθώς η τοιχογραφία θα βρίσκετε εκεί για περιορισμένο χρόνο αυτές τις γιορτές. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με το πώς δημιουργήθηκε

 

Play Has No Limits Τοιχογραφία Αθήνα