Πόσα λεφτά χρειαζόσουν για να αγοράσεις όλα τα παιχνίδια του Xbox Game Pass το 2021;

Ναι, κάποιος έκανε τα μαθηματικά
22 Δεκεμβρίου 2021 12:07
Πόσα λεφτά χρειαζόσουν για να αγοράσεις όλα τα παιχνίδια του Xbox Game Pass το 2021;

Από μεγάλες κυκλοφορίες των Xbox Game Studios, όπως τα Halo Infinite, Forza Horizon 5 και Age of Empires IV, μέχρι αξιοσημείωτους third party τίτλους, όπως τo Back 4 Blood και το It Takes Two, το Xbox Game Pass σίγουρα κράτησε απασχολημένους τους συνδρομητές του μέσα στο 2021.

Πόσα χρήματα θα χρειαζόταν, όμως, κάποιος, αν ήθελε να αγοράσει μόνος του κάθε παιχνίδι που ήρθε στο Xbox Game Pass μέσα στο 2021; Το gaming μέσο The Loadout είχε ακριβώς αυτή την απορία και έτσι έκανε τα μαθηματικά, αθροίζοντας τις τιμές όλων των παιχνιδιών που προστέθηκαν φέτος στην υπηρεσία, τόσο για τις Xbox κονσόλες όσο και για το PC. Για τους υπολογισμούς χρησιμοποιήθηκαν οι βασικές τιμές των παιχνιδιών στο Microsoft Store και έτσι προκύπτει:

Για να αγοράσει κάποιος μόνος του ένα προς ένα όλα τα παιχνίδια που πρόσθεσε το Xbox Game Pass μέσα στο 2021 θα χρειαζόταν $6,317.35 ή €5.598,34.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάρτιος ήταν απ’ αυτή την άποψη ο καλύτερος μήνας της υπηρεσίας για το 2021, αφού οι νέες του προσθήκες (Outriders, Yakuza 6: The Song of Life, NBA 2K21, DOOM Eternal, Fallout 76 κ.α.) θα κόστιζαν σε κάποιον χρήστη $964.67 ή €854,99.


Για την ιστορία, το Xbox Game Pass ζητά €9,99 το μήνα για Xbox One και Xbox Series X|S κονσόλες ή για Windows υπολογιστές, προσφέροντας απεριόριστη πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια, με όλους τους τίτλους των Xbox Game Studios από την πρώτη μέρα.

Αντίστοιχα υπάρχει και το Xbox Game Pass Ultimate πακέτο, που προσφέρει επιπλέον cloud streaming όλων των παιχνιδιών στις υποστηριζόμενες χώρες, τα οφέλη της Xbox Live Gold συνδρομής (όπως online multiplayer), διάφορα μηνιαία perks, όπως δωρεάν DLCs, καθώς και πρόσβαση στα παιχνίδια της EA Play συνδρομής.