Τα Χριστούγεννα καταφθάνουν και στο Halo Infinite (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται νέο event και μεγάλες αλλαγές
17 Δεκεμβρίου 2021 15:47
Τα Χριστούγεννα καταφθάνουν και στο Halo Infinite (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τα Χριστούγεννα να απέχουν μόλις μερικές ημέρες, η 343 Industries αποκάλυψε τώρα το εορταστικό event που ετοιμάζει για το Halo Infinite. Συγκεκριμένα, από τις 21 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου, θα λάβει χώρα το Winter Contingency.

Μέσα από το συγκεκριμένο event, οι παίκτες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν διάφορα δωρεάν αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων armor pieces, ενός armor attachment, μερικών coatings Χριστουγεννιάτικης θεματολογίας για τους spartans και τα όπλα τους, καθώς και emblems, ένα nameplate και ένα ξεχωριστό backdrop.

Το αξιοσημείωτο είναι πως όλα τα αντικείμενα θα είναι δωρεάν και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να παίζετε μια φορά τη μέρα για κάθε αντικείμενο του event.

Παράλληλα με την ανακοίνωση του Winter Contingency, η ομάδα αποκάλυψε πως εργάζεται και πάνω σε μεγάλες αλλαγές σχετικά με το progression και το customization, για τα οποία έχουν ακουστεί πολλά παράπονα από την κοινότητα.

Αναλυτικότερα, στα μελλοντικά events τα περισσότερα XP boosts και τα challenge swaps θα αντικατασταθούν με κανονικό περιεχόμενο. Η ομάδα εξετάζει συγχρόνως αλλαγές στην in-game οικονομία και στις τιμές των αντικειμένων στο store, ενώ θέλει να πειραματιστεί με νέες ιδέες και να ξεφύγει από το τυπικό free-to-play μοντέλο, για το οποίο της ασκήθηκε έντονη κριτική.

Επιπροσθέτως, η 343 εξετάζει το πως λειτουργεί το σύστημα των armor cores, με το ενδεχόμενο μελλοντικά να έρθουν cross-core επιλογές παραμετροποίησης. Αλλαγές πρόκειται να γίνουν και στα playlists με περισσότερες ranked επιλογές, ετοιμάζονται συγχρόνως balance patches, περεταίρω διορθώσεις για το challenge σύστημα και πολλά ακόμη.

Μπορείτε να μάθετε αναλυτικές πληροφορίες για τα πλάνα της ομάδας παρακολουθώντας το ειδικό live stream που πραγματοποίησε, μέσα από τον player που ακολουθεί.