Πως το PS5 βελτιώνει την εμπειρία του Gran Turismo 7; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Polyphony Digital εξηγεί
17 Δεκεμβρίου 2021 13:36
Πως το PS5 βελτιώνει την εμπειρία του Gran Turismo 7; (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρα από το Horizon Forbidden West, η Sony συνεχίζει δυναμικά και την προώθηση του Gran Turismo 7, του νεότερου κεφαλαίου της λατρεμένης racing simulator σειράς, το οποίο ομοίως αναμένεται να καταφθάσει αποκλειστικά στο PlayStation οικοσύστημα τον επόμενο χρόνο.

Συγκεκριμένα, η εταιρία έδωσε τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο behind the scenes βίντεο, το οποίο εστιάζει στην PlayStation 5 έκδοση του racing τίτλου. Αναλυτικότερα, ο director του παιχνιδιού, Kazunori Yamauchi, εξηγεί πως η δύναμη της next-gen κονσόλας επέτρεψε στην ομάδα να καταφέρει πράγματα που επιδίωκε χρόνια, όπως για παράδειγμα το φωτορεαλιστικό σύστημα φωτισμού που επιτυγχάνεται χάρη στις ray-tracing ικανότητες του συστήματος. Συγχρόνως, ο Yamauchi μιλάει και για την απτική ανάδραση και τα adaptive triggers του DualSense χειριστηρίου, τα οποία κάνουν την εμπειρία πιο μοναδική και immersive από ποτέ.

Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί:

Το Gran Turismo 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 5 στις 7 Μαρτίου του 2022. Μάλιστα, πρόσφατα αποκαλύφθηκε και η πρώτη επίσημη τιμονιέρα του παιχνιδιού από την Fanatec, περισσότερα για την οποία μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ, ενώ δημοσιεύθηκαν και τα πρώτα gameplay πλάνα από την ιστορική Deep Forest Raceway πίστα που επιστρέφει στο νέο κεφάλαιο. Μπορείτε να δείτε το συγκεκριμένο υλικό πατώντας εδώ.

Τέλος, σε συνεργασία με την Porsche αποκαλύφθηκε και το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό Vision GT όχημα του τίτλου, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.