Το Gran Turismo 7 απαιτεί συνεχόμενη σύνδεση στο internet για το campaign

Επίσημη επιβεβαίωση δια στόματος Yamauchi
13 Σεπτεμβρίου 2021 14:57
Το Gran Turismo 7 απαιτεί συνεχόμενη σύνδεση στο internet για το campaign

Μετά την ολοκλήρωση του PlayStation Showcase 2021, η Polyphony Digital ήρθε να αποκαλύψει μερικές επιπλέον πληροφορίες για το Gran Turismo 7 και τα διάφορα χαρακτηριστικά του, μέσα από μια δημοσίευση του Kazunori Yamauchi στο επίσημο PlayStation Blog. Όπως παρατήρησαν, όμως, οι παίκτες, κυριολεκτικά στα ψιλά γράμματα στο κάτω μέρος της ανάρτησης υπήρχε και μια πολύ σημαντική επισήμανση.

Το Gran Turismo 7 θα απαιτεί συνεχόμενη σύνδεση στο internet για το campaign του, καθώς και για να λειτουργήσουν διάφορα άλλα χαρακτηριστικά του, όπως τα Livery Editor, Scapes photo mode, GT Café και GT Auto.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο ισχύει και για το προηγούμενο κεφάλαιο της σειράς, το Gran Turismo Sport, το οποίο απαιτεί οι παίκτες να είναι online για να έχουν πρόσβαση στο περισσότερο περιεχόμενό του.

Ωστόσο, πέρα απ’ αυτή την πληροφορία, ο Yamauchi στέκεται και σε άλλες πτυχές του campaign στην εν λόγω δημοσίευση. Όπως γνωρίζουμε ήδη το παιχνίδι θα επιστρέψει στις ρίζες του franchise και θα απομακρυνθεί από την eSports προσέγγιση του GT Sport. Στο πλαίσιο αυτό, ο Ιάπωνας δημιουργός τόνισε:

Το Gran Turismo 7 είναι το αποκορύφωμα της σειράς που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των οπαδών του GT απ’ όλα αυτά τα χρόνια και ταυτόχρονα είναι ένας τίτλος που σηματοδοτεί την αρχή μιας δύσκολης αποστολής, να συμπεριλάβουμε το τεράστιο εύρους της κουλτούρας των αυτοκινήτων από το παρελθόν, σε ένα μόνο βιντεοπαιχνίδι.

Το Gran Turismo 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου του 2022 για τα PS4 και PS5.