Το S.T.A.L.K.E.R. 2 αφαιρεί τα NFTs μετά την κατακραυγή των παικτών

Ζητά συγνώμη η ομάδα
17 Δεκεμβρίου 2021 12:50
Το S.T.A.L.K.E.R. 2 αφαιρεί τα NFTs μετά την κατακραυγή των παικτών

Πριν από μερικές ώρες σας ενημερώσαμε για τα NFTs του S.T.A.L.K.E.R. 2 που ήθελαν να σας μετατρέψουν σε meta-άνθρωπο στο δικό του metaverse. Παρόλο που η ομάδα ισχυρίστηκε πως η προσθήκη τους "δε θα επηρεάσει το ίδιο το gameplay ούτε και θα προσφέρει αβαντάζ στους άλλους παίκτες", οι αντιδράσεις ήταν έντονες από την πρώτη στιγμή.

Συγκεκριμένα, το θέμα έγινε viral στους gaming κύκλους, με την GSC Game World να αναγκάζεται να κάνει επεξηγηματικές δηλώσεις λίγες ώρες μετά την αρχική αποκάλυψη. Τότε ήταν που τα πνεύματα φούντωσαν για τα καλά, με τις αντιδράσεις να εντείνονται ακόμη περισσότερο. Λίγα λεπτά μετά η σχετική ανάρτηση στο Twitter διαγράφτηκε, όπως μπορείτε να δείτε από το στιγμιότυπο που απαθανάτισε ο δημοσιογράφος του The Verge.

Τελικά, η εταιρία αποφάσισε να αναιρέσει εντελώς την απόφασή της, ακυρώνοντας οτιδήποτε σχετικό με NFTs στο S.T.A.L.K.E.R. 2. Όλα τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες που περιγράφει η αρχική χθεσινή ανακοίνωση θα αφαιρεθούν πλήρως. Μάλιστα, η ομάδα απολογήθηκε με νέα της ανάρτηση, λέγοντας:

Αγαπητοί STALKERS,

Σας ακούμε.

Με βάση το feedback που έχουμε λάβει, πήραμε την απόφαση να ακυρώσουμε οτιδήποτε είναι σχετικό με NFT στο S.T.A.L.K.E.R. 2.

Τα ενδιαφέροντα των fans και των παικτών είναι η πρώτη προτεραιότητα της ομάδας. Φτιάχνουμε αυτό το παιχνίδι για να το απολαύσετε – οποιοδήποτε και είναι το κόστος. Αν σας ενδιαφέρει, ενδιαφέρει και εμάς.

Με αγάπη,
Η ομάδα της GSC Game World.

To S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου του 2022 αποκλειστικά για τα Xbox Series X|S όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.