Αυτά είναι τα παιχνίδια που παράτησαν οι περισσότεροι στη μέση το 2021

Καθώς και αυτά που μπήκαν στα περισσότερα backlogs
17 Δεκεμβρίου 2021 09:00
Αυτά είναι τα παιχνίδια που παράτησαν οι περισσότεροι στη μέση το 2021

Όπως συνηθίζει στο τέλος κάθε έτους, το HowLongToBeat έδωσε στη δημοσιότητα μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά για τα παιχνίδια που έπαιξαν ή για την ακρίβεια…που δεν έπαιξαν και τόσο οι gamers μέσα στο 2021.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για μια πολύ δημοφιλής πλατφόρμα, στην οποία οι παίκτες καταχωρούν πόσες ώρες έχουν παίξει ένα παιχνίδι, με στόχο τη δημιουργία ενός αξιόπιστου μέσου χρόνου ολοκλήρωσης για την κοινότητα. Ξεκινώντας, λοιπόν, την ανασκόπησή του για φέτος, το HowLongToBeat αποκάλυψε ποια είναι τα παιχνίδια που οι περισσότεροι gamers ξεκίνησαν μέσα στο 2021, αλλά τελικά τα παράτησαν στη μέση χωρίς να τα ολοκληρώσουν, καθώς και ποια είναι τα παιχνίδια που οι περισσότεροι gamers δήλωσαν πως θέλουν μεν να παίξουν, αλλά δεν το έκαναν ακόμη, βάζοντάς τα στο backlog τους.

Μιας και το HowLongToBeat είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής πλατφόρμα με εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο, τα στατιστικά της είναι σίγουρα αρκετά αξιόπιστα. Χωρίς περεταίρω καθυστέρηση, λοιπόν, δείτε τις δύο λίστες παρακάτω.

Τα δέκα παιχνίδια που παράτησαν οι περισσότεροι gamers στη μέση το 2021:

Τα δέκα παιχνίδια που έβαλαν οι περισσότεροι gamers στο backlog τους μέσα στο 2021: