Προ των πυλών το "πιο φιλόδοξο expansion στην ιστορία των Assassin's Creed"

Διέρρευσε πριν από μέρες και τώρα η Ubisoft μάς ετοιμα΄ζει για "σπέσιαλ ανακοίνωση"
12 Δεκεμβρίου 2021 14:29
Προ των πυλών το "πιο φιλόδοξο expansion στην ιστορία των Assassin's Creed"

Η Ubisoft μάς προετοιμάζει για μια σπέσιαλ ανακοίνωση στο επόμενο 24ωρο σχετικά με το μέλλον του Assassin's Creed: Valhalla, και έκανε ήδη τις σχετικές ενημερώσεις μέσα από τα social media της. 

"Υπάρχουν πολλά περισσότερα για να δείτε από το Midgard στο Assassin's Creed Valhalla" γράφει η ανάρτηση και προτρέπει τους ενδιαφερόμενους να συντονιστούν στο YouTube την ερχόμενη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στις 19:00 η ώρα Ελλάδος για την αποκάλυψη. 

Ήδη γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται

Ο πρόσφατος τίτλος του franchise αναμένεται να προσθέσει για 2η σερί χρονιά expansions κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του και η Ubisoft θέλει να εκπλήξει τους παίκτες με το περιεχόμενο. 

Όπως διαβάζουμε στο VGC και χάρη σε μια καταχώρηση κινεζικού καταστήματος, διέρρευσε το "πιο φιλόδοξο expansion στην ιστορία των Assassin's Creed". Η μετάφραση αναφέρει πως θα ονομάζεται "Dawn of Ragnarok", θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου του 2022 και θα λαμβάνει χώρα στα Εννέα Βασίλεια της σκανδιναβικής μυθολογίας -με τα οποία επίσης ασχολήθηκε το God of War του 2018. 

Εκτός από την πλοκή που θα εκτυλίσσεται γύρω από το Ragnarok, την συντέλεια του κόσμου στη σκανδιναβική μυθολογία και ο/η Aivor θα παίξει καθοριστικό ρόλο, θα προστεθούν νέες ικανότητες όπως ένα κοράκι, τηλεμεταφερόμενα βέλη, spears, δυνάμεις κεραυνού και πάγου και άλλα πολλά.