Ο αποκρουστικός horror τίτλος Scorn απέκτησε τελική ημερομηνία κυκλοφορίας!

Και ένα σύντομο νέο trailer
11 Δεκεμβρίου 2021 12:31
Ο αποκρουστικός horror τίτλος Scorn απέκτησε τελική ημερομηνία κυκλοφορίας!

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει πως το Scorn, ο αποκρουστικός horror τίτλος της Ebb Software θα χάσει τελικά το 2021. Τώρα, λίγο πριν την εκπνοή του έτους, η ομάδα ήρθε να ανακοινώσει και επίσημα τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του project ή μάλλον τον μήνα κυκλοφορίας.

Το Scorn αναμένεται να κυκλοφορήσει, λοιπόν, τον Οκτώβριο του 2022 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα Xbox Series X|S. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Ακολουθεί το σύντομο trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

Για την ιστορία, το Scorn είχε ξεκινήσει την πορεία του αναζητώντας ανεπιτυχώς χρηματοδότηση από το Kickstarter το 2014. Τελικά, μετά από αρκετά χρόνια το στούντιο έκανε μια δεύτερη καμπάνια στην πλατφόρμα το 2017, συγκεντρώνοντας επιτυχώς €150,000. Από τότε η ομάδα έμεινε σιωπηλή, μέχρι που ο τίτλος παρουσιάστηκε εκ νέου στην πρώτη gameplay αποκάλυψη του Xbox Series X, όταν και ανακοινώθηκε πως θα είναι αποκλειστική κυκλοφορία. Αξίζει να σημειωθεί πως η πιο εντυπωσιακή πτυχή του horror τίτλου είναι σίγουρα το εικαστικό του που είναι εμπνευσμένο από τον H. R. Giger (γνωστός για την αισθητική των Alien ταινιών).