Τα νέα screenshots του S.T.A.L.K.E.R. 2 κάνουν την αναμονή αφόρητη!

Εντυπωσιάζει ξανά ο τεχνικός τομέας του τίτλου
09 Δεκεμβρίου 2021 15:24
Τα νέα screenshots του S.T.A.L.K.E.R. 2 κάνουν την αναμονή αφόρητη!

Λίγο πριν την εκπνοή του έτους, η ουκρανική ομάδα ανάπτυξης GSC Game World αποφάσισε να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες για το άκρως αναμενόμενο S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. Συγκεκριμένα, η ομάδα συνεργάστηκε με το περιοδικό PC Gamer, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο poster και πέντε πανέμορφες φωτογραφίες.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το νέο τεύχος του περιοδικού, το  S.T.A.L.K.E.R. 2 θα περιλαμβάνει μηχανισμούς επιβίωσης με μεγάλο βάθος. Στο πλαίσιο αυτό, ο κεντρικός πρωταγωνιστής θα πρέπει να τρέφεται καλά, αλλιώς η πείνα του θα οδηγεί σε μειωμένη απόδοση και απότομη πτώση του stamina. Από την άλλη, όταν ο χαρακτήρας είναι «χορτάτος» θα μπορεί να διασχίζει μεγάλες αποστάσεις πιο γρήγορα.

Αντίστοιχα, είναι απαραίτητο στο παιχνίδι να κοιμάστε. Ο λόγος; Αν περάσετε μια ολόκληρη μέρα χωρίς να κοιμηθεί ο χαρακτήρας σας, η όρασή του θα αρχίσει να επιδεινώνεται, ενώ και πάλι το stamina θα πέφτει. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο μέχρι και να αρχίσει να έχει παραισθήσεις. Φυσικά, υπάρχει η λύση των energy drinks, αλλά αυτά μπορούν να βοηθήσουν μόνο έως ένα βαθμό.

Περνώντας τώρα στο περιεχόμενο, η GSC Game World έχει πάνω από 30 quest designers που δουλεύουν πάνω στην κεντρική πλοκή του παιχνιδιού. Συνολικά, η διάρκειά του εκτιμάται πως φτάνει περίπου τις 100 ώρες και η ομάδα έχει δώσει έμφαση στη μη-γραμμικότητα.

Συνεχίζοντας, στην περιπέτεια αυτή θα συναντήσετε και μεταλλαγμένα ελάφια, τα οποία μπορούν να γίνουν σημαντική απειλή. Η μετάλλαξη είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα είδος πανοπλίας στο ζώο, καθιστώντας δύσκολο να βρεθεί κάποιο αδύναμο σημείο. Μάλιστα, ένα μεταλλαγμένο ελάφι μπορεί να είναι επικίνδυνο τόσο με σωματικές επιθέσεις όσο και με ψυχικές επιθέσεις, οι οποίες είναι μια άλλη δυσάρεστη παρενέργεια της ακτινοβολίας του.

Τέλος, γίνεται λόγος και για ένα από τα αντίπαλα factions, αυτό των Warta που είναι κάτι σαν αστυνομική δύναμη.

Το νέο poster του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

Οι πέντε νέες φωτογραφίες του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

To S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου του 2022 αποκλειστικά για τα Xbox Series X|S όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.