Καλά μαντέψατε – Το φημολογούμενο νέο Splinter Cell θα είναι open world

Σε νέα μονοπάτια η σειρά
08 Δεκεμβρίου 2021 16:07
Καλά μαντέψατε – Το φημολογούμενο νέο Splinter Cell θα είναι open world

Τον Οκτώβριο σας είχαμε ενημερώσει για τις νέες φήμες που ήθελαν την Ubisoft να έχει δώσει το πράσινο φως για ένα ολοκαίνουργιο κανονικό Splinter Cell. Μεταξύ άλλων, η γαλλική εταιρία θέλει να βοηθήσει την εικόνα της γενικότερα και να κερδίσει ξανά τους fans που είναι απογοητευμένοι με τη διαχείριση της σειράς, η οποία απουσιάζει την τελευταία δεκαετία.

Τώρα, μερικές νέες λεπτομέρειες για το φημολογούμενο project ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας, από τον ίδιο δημοσιογράφο που ευθύνεται και για το αρχικό ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα, ο εξαιρετικά έμπιστος Tom Henderson, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν πίσω από τα παρασκήνια της DICE κατά την ανάπτυξη του Battlefield 2042, έστρεψε τώρα την προσοχή του στα δρώμενα της Ubisoft.

Στο πλαίσιο αυτό, αποκάλυψε πως το νέο Splinter Cell βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης και σχεδιάζεται ως open world παιχνίδι…κατά κάποιον τρόπο. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες που έλαβε κάνουν παρομοιάζουν το νέο Splinter Cell με μια stealthy εκδοχή του Assassin’s Creed. Μάλιστα, όσον αφορά την open-world δομή, επισημαίνει πως η Ubisoft ακολουθεί το δρόμο που χάραξε το Halo Infinite.

Η δημοσίευσή του ακολουθεί παρακάτω.

Για την ιστορία, το τελευταίο κεφάλαιο της stealth σειράς ήταν το Splinter Cell: Blacklist του 2013. Η περίοδος οκτώ χρόνων από τότε, είναι η μεγαλύτερη απουσία της σειράς, αφού είχαμε τακτικά νέα κεφάλαια απ’ όταν έκανε το αρχικό της ντεμπούτο το 2002.