Επιστροφή στα Uncharted! – Κλείδωσε η ημερομηνία του Legacy of Thieves Collection

Ενώ δημοσιεύθηκε και ένα ολοκαίνουργιο trailer
07 Δεκεμβρίου 2021 17:58
Επιστροφή στα Uncharted! – Κλείδωσε η ημερομηνία του Legacy of Thieves Collection

Μαζί με την ταινία Uncharted, η Sony ετοιμάζεται να φέρει στην αγορά και το Uncharted: Legacy of Thieves Collection για το PlayStation 5 και το PC.

Πρόκειται για ένα remastered πακέτο που περιλαμβάνει την τελευταία περιπέτεια του Nathan Drake, Uncharted 4: A Thief’s End (χωρίς το multiplayer), καθώς και το spin-off με την Chloe, Uncharted: The Lost Legacy. Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος, η εταιρία επιβεβαίωσε τώρα πως το πακέτο θα κυκλοφορήσει για το PS5 στις 28 Ιανουαρίου του 2022, με τα pre-orders να ξεκινούν και επίσημα.

Για να συνοδεύσει την ανακοίνωση έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και ένα νέο trailer. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Οι επιλογές γραφικών του Uncharted: Legacy of Thieves Collection:

  • Fidelity Mode – Για τους παίκτες με 4K τηλεοράσεις που θέλουν Native 4K ανάλυση, με τη μέγιστη δυνατή λεπτομέρεια. Το framerate είναι κλειδωμένο στα 30fps.
  • Performance Mode – Εφάμιλλο με το PS4, στοχεύοντας τα 60fps
  • Performance+ Mode – Για τους παίκτες που ενδιαφέρονται για τη μέγιστη δυνατή ομαλότητα και απόδοση. Στοχεύει τα 120FPS σε ανάλυση 1080p.

Οι υπόλοιπες αναβαθμίσεις της PS5 έκδοσης:

Πέρα από τα τρία προαναφερθέντα modes απόδοσης και γραφικών, οι δύο τίτλοι του Legacy of Thieves Collection θα εκμεταλλεύονται το hardware του PS5 για να προσφέρουν συνολικά ανώτερη εμπειρία. Έτσι, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν αστραπιαία loading times χάρη στον SSD της κονσόλας, 3D ήχο και υποστήριξη της απτικής ανάδρασης και των adaptive triggers του DualSense. Μάλιστα, η Naughty Dog έχει φροντίσει έτσι ώστε όλα να μεταφέρονται στο χειριστήριο, από το αντίκτυπο μιας μπουνιάς, μέχρι την οδήγηση ενός Jeep σε λάσπες.

Η τιμή και η προσφορά αναβάθμισης για τους ήδη κατόχους:

Το The Uncharted: Legacy of Thieves Collection θα κυκλοφορήσει σε φυσική και ψηφιακή μορφή, έναντι €49.99.

Ωστόσο, οι παίκτες που έχουν αγοράσει στο PS4 το Uncharted 4: A Thief’s End ή το Uncharted: The Lost Legacy ή το Digital Bundle που τα περιλαμβάνει και τα δύο, θα έχουν την επιλογή να πληρώσουν €10 για να αναβαθμιστούν στην ψηφιακή έκδοση του Uncharted: Legacy of Thieves. Η προσφορά θα ξεκινήσει με την κυκλοφορία του παιχνιδιού τον Ιανουάριο και ισχύει και για τα retail αντίτυπα.

Πότε θα έρθει η PC έκδοση;

Τέλος, η Sony αποκάλυψε πως η PC έκδοση θα καταφθάσει αργότερα μέσα στο 2022 και έτσι σκοπεύει να μοιραστεί αναλυτικότερες πληροφορίες μελλοντικά. Ωστόσο, ο τίτλος έχει καταχωρηθεί πλέον στα Steam και Epic Games Store και έτσι οι παίκτες μπορούν να τον βάλουν στο wishlist τους για να μείνουν ενημερωμένοι.

Tags: