Έρχεται multiplayer Pac-Man παιχνίδι στο…Facebook

Για να παίζετε με τους φίλους σας
07 Δεκεμβρίου 2021 11:35
Έρχεται multiplayer Pac-Man παιχνίδι στο…Facebook

Το θρυλικό franchise του Pac-Man πρόκειται να καταφθάσει στο Facebook Gaming για να παίζετε παρέα με τους φίλους σας. Ο λόγος γίνεται για το Pac-Man Community που επικεντρώνεται στο συνεργατικό παιχνίδι και φέρνει μαζί του την κλασσική gameplay συνταγή που έχετε αγαπήσει στο παρελθόν.

Το κεντρικό χαρακτηριστικό του Pac-Man Community είναι ότι σας δίνει την επιλογή να παίξετε co-op με άλλους τρεις φίλους σας και να συνεργαστείτε για να επιβιώσετε από τα εμβληματικά “φαντασματάκια”, αλλά και να κάνετε ένα καλό score. Μάλιστα, θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε “lobbies”, ενώ αν κάνετε stream στο Facebook Gaming θα μπορείτε να προσκαλέσετε το κοινό σας, για να παίξει μαζί σας, μέσα από τη λειτουργία Play with Streamer του Facebook.

Επιπροσθέτως, δε θα παίζετε μόνο στις κλασσικές πίστες του Pac-Man, αφού θα έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε τα δικά σας επίπεδα σε στιλ Mario Maker, με διάφορα εργαλεία. Τέλος, το Pac-Man Community θα είναι από τα πρώτα παιχνίδια που θα ενσωματώσουν το “Facebook Interactives” με την λειτουργεία “Watch” που θα μετατρέπει τις πίστες σε ισομετρική 3D προβολή.

Θα μπορείτε να δοκιμάσετε τον τίτλο εντελώς δωρεάν από την ερχόμενη Δευτέρα στο desktop σας ή μέσα από το Facebook του smartphone σας.

Tags: