Ο The Rock αναποδογύρισε το νησί του Fortnite! (BINTEO)

Δείτε το εντυπωσιακό φινάλε του Chapter 2
05 Δεκεμβρίου 2021 10:39
Ο The Rock αναποδογύρισε το νησί του Fortnite! (BINTEO)

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Epic Games πραγματοποίησε πριν μερικές ώρες το The End event του Fortnite Chapter 2. Ως συνήθως, η κλίμακα ήταν εντυπωσιακή και το όλο θέμα φαντασμαγορικό, με πολύ σημαντικές εξελίξεις για την ιστορία του παιχνιδιού.

Αναλυτικότερα, το The End ξεκίνησε στο μικρό φρούριο που χτιζόταν στο Pleasant Park τις τελευταίες ημέρες, με τους παίκτες να προσπαθούν να σταματήσουν την εισβολή της Cube Queen και της εξωγήινης φυλής που ταλαιπωρεί την πραγματικότητα του Fortnite αρκετές σεζόν τώρα.

Εν τέλει η βασίλισσα δε μπορούσε να νικηθεί και κατέστρεψε το Blue Cube. Τη λύση έδωσε, ωστόσο, ο The Rock, καθώς η δράση σταμάτησε για ένα φαντασμαγορικό cutscene. Ναι, ο Dwayne "The Rock" Johnson κρύβεται πίσω από τον αινιγματικό The Foundation χαρακτήρα του Fortnite, ο οποίος κυριολεκτικά αναποδογύρισε το νησί για να καταστρέψει τη βασίλισσα και να σταματήσει την εξωγήινη εισβολή!

Δείτε το The End - Chapter 2 Finale του Fortnite:

Ο νέος χάρτης του Fortnite Chapter 3:

Μετά το πέρας του ευφάνταστου event, η Epic Games ζήτησε από την κοινότητα να ενώσει τις δυνάμεις της και να αναποδογυρίσει τις φωτογραφίες προφίλ της στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag #FORTNITEFLIPPED. Κάθε δημοσίευση βοηθούσε να αποκαλυφθεί ένα μικρό κομμάτι του νέου χάρτη και πλέον η κοινότητα έχει ολοκληρώσει το έργο της.

Ο νέος χάρτης του  Fortnite Chapter 3, λοιπόν, θα είναι αρκετά χιονισμένος και συγκεκριμένα διαμορφώνεται ως εξής:

Ο Spider-Man θα εισβάλει στο Fortnite Chapter 3:

Όπως φαίνεται από μια διαφήμιση του παιχνιδιού που ξεκίνησε να προβάλλεται στη Νέα Υόρκη, ο Spider-Man θα έρθει στο πασίγνωστο Battle Roayle παιχνίδι με τη νέα σεζόν.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εν λόγω διαφημιστικό, που τα γράμματα ‘F’ και ‘O’ από το όνομα του τίτλου κρέμονται από ιστούς.

Πότε θα επιστρέψει το Fortnite;

Όπως είχε συμβεί και πριν την έλευση του Fortnite Chapter 2, αυτή τη στιγμή ο τίτλος έχει τεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας. Ωστόσο, γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα επιστρέψει, χάρη στη σχετική ενότητα που ανακάλυψαν οι χρήστες στο Xbox Support.

Επομένως, το Fortnite Chapter 3 θα κάνει το ντεμπούτο του σήμερα, Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).