Halo Infinite: Έρχονται περισσότερα modes πριν τα Χριστούγεννα

Καθοδόν νέο περιεχόμενο για τον multiplayer τίτλο
03 Δεκεμβρίου 2021 23:48
Halo Infinite: Έρχονται περισσότερα modes πριν τα Χριστούγεννα

Όπως σας ενημερώσαμε, η 343 Industries πρόσφατα προέβη σε αλλαγές στο battle pass και στο progression σύστημα του Halo Infinite, ικανοποιώντας ίσως το μεγαλύτερο παράπονο της κοινότητας. Τώρα, το στούντιο έρχεται να διορθώσει και το δεύτερο φλέγων ζήτημα, για το οποίο είχαν εκφραστεί αντίστοιχα πολλά παράπονα από τους παίκτες.

Ο λόγος γίνεται για το περιεχόμενο και συγκεκριμένα για τις διαθέσιμες playlists, αφού αυτή τη στιγμή το Halo Infinite διαθέτει μόλις τέσσερις επιλογές. Συγκεκριμένα, οι παίκτες μπορούν να παίξουν τυχαία Quick Play ή Big Team Battle αγώνες, να δοκιμάσουν την τύχη τους στις ranked αρένες και εξασκηθούν απέναντι σε bots. Αυτό δεν ικανοποίησε πολλούς, αφού απουσιάζει ακόμη και η στοιχειώδης επιλογή του απλού Slayer που απολαμβάναν εδώ και χρόνια οι λάτρεις της σειράς.

Έτσι, η 343 Industries ανακοίνωσε πως πριν το τέλος της χρονιάς θα προστεθούν στο Halo Infinite τρία modes, τα SWAT, Free-For-All και Fiesta. Παράλληλα, η ομάδα ετοιμάζει και μια αποκλειστικά Slayer playlist με διάφορες παραλλαγές, ωστόσο επισήμανε πως θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για την προσθήκη της, επομένως μπορούμε να την περιμένουμε από τις αρχές του 2022.

Παρακάτω θα βρείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις του Community Manager της 343 Industries για περισσότερες πληροφορίες:

Για την ιστορία, η multiplayer beta του Halo Infinite είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν για Xbox One, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam ή Microsoft Store. Από την άλλη, το campaign του παιχνιδιού αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass.