Πείτε αντίο για πάντα στο πρώτο Titanfall – Αποσύρεται άμεσα

Ωστόσο οι servers θα παραμείνουν online
02 Δεκεμβρίου 2021 14:10
Πείτε αντίο για πάντα στο πρώτο Titanfall – Αποσύρεται άμεσα

Όπως ανακοίνωσε η Respawn Entertainment, το αρχικό Titanfall αποσύρθηκε απ' όλα τα ψηφιακά καταστήματα και δεν είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά ούτε στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ούτε στις Xbox κονσόλες. Ωστόσο, οι servers του παιχνιδιού θα παραμείνουν ανοιχτοί για την αφοσιωμένη κοινότητα του τίτλου, όπως επισήμανε η ομάδα.

Βέβαια, η ανάρτησή της στο Twitter δεν ξεκαθαρίζει το λόγο πίσω απ’ αυτή την απόφαση. Η κοινότητα του Titanfall παραπονιέται εδώ και πολλούς μήνες πως ειδικά στο PC υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα, με hackers και συνεχιζόμενες DDOS επιθέσεις. Το θέμα συνέχιζε να παίρνει διαστάσεις, μέχρι που οι Respawn απάντησε, όταν Titanfall 2 streamers ξεκίνησαν να στοχοποιούνται. Εν τέλει η άμεση απόσυρση του τίτλου από τα καταστήματα μάλλον δεν είναι η λύση που περίμεναν οι φανατικοί της σειράς, αλλά τουλάχιστον υπάρχουν κάποια καλά νέα.

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το Titanfall franchise;

Η ανακοίνωση της Respawn αναγνωρίζει πως η σειρά είναι πολύ σημαντική για το στούντιο και φαίνεται πως αφήνει να εννοηθεί πως θα συνεχιστεί στο μέλλον. Αναλυτικότερα, η ομάδα τόνισε:

Να είστε σίγουροι, το Titanfall βρίσκεται στον πυρήνα του DNA της Respawn και αυτό το απίστευτο σύμπαν θα συνεχιστεί. Σήμερα στο Titanfall 2 και στο Apex Legends, αλλά και στο μέλλον. Αυτό το franchise είναι ένα λαμπρό αστέρι που αποτελεί παράδειγμα για τις εμπειρίες που θα συνεχίσουμε εδώ στη Respawn.

Το αν και το πότε θα δούμε το Titanfall 3 παραμένει άγνωστο. Ωστόσο, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.