Σημαντικές αλλαγές στο Halo Infinite – Η 343 ξεκίνησε τη μάχη με τους cheaters

Τα παράπονα της κοινότητας εισακούστηκαν
01 Δεκεμβρίου 2021 14:52
Σημαντικές αλλαγές στο Halo Infinite – Η 343 ξεκίνησε τη μάχη με τους cheaters

Έπειτα από αρκετές ημέρες έντονης κατακραυγής, η 343 Industries ανακοίνωσε ένα νέο γύρο αλλαγών για το battle pass και το progression σύστημα του Halo Infinite.

Αναλυτικότερα, η πολύ αργή πρόοδος στο παιχνίδι που εξόργισε την κοινότητα βελτιώθηκε σημαντικά για τους πρώτους 6 αγώνες κάθε ημέρας. Με τον τρόπο αυτό η ομάδα θέλει να επιβραβεύσει όσους αφιερώνουν έστω και λίγο από το χρόνο τους στο παιχνίδι σε καθημερινή βάση. Πλέον, είναι εγγυημένο πως κάποιος θα ανέβει ένα level στο Battle Pass αν παίξει 7 αγώνες, αφού το XP διαμορφώνεται πλέον ως εξής:

  • 1st Game = 300XP
  • 2nd Game = 200XP
  • 3rd Game = 200XP
  • 4th Game = 100XP
  • 5th Game = 100XP
  • 6th Game = 100XP
  • 7th+ Game = 50XP

Παράλληλα, η 343 Industries ξεκαθάρισε ξανά πως έρχονται μεγαλύτερες αλλαγές, για τις οποίες ωστόσο θα χρειαστεί χρόνος. Συγκεκριμένα, ο community manager John Junyszek δήλωσε:

Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς θέλετε ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές και δεσμευόμαστε να τις κάνουμε. Ωστόσο, αυτές θα χρειαστούν χρόνο. Κάναμε αυτή την ενημέρωση με βάση τα δεδομένα και τα σχόλια των παικτών και θα παρακολουθούμε τον αντίκτυπό της. Όπως πάντα, συνεχίστε να μοιράζεστε τα σχόλιά σας!

Τέλος, σας ενημερώσαμε πως ήδη στο PC υπάρχει σημαντικό θέμα με τους cheaters, το οποίο σχολιάστηκε μέχρι και από δημοφιλής streamers.

Η 343 Industries ξεκαθάρισε πως έχει αρχίσει ήδη τον αγώνα για να τους περιορίσει, τονίζοντας:

Δυστυχώς, το cheating είναι ένα κάτι που συμβαίνει πάντα όταν ένα Free to Play παιχνίδι υποστηρίζει το PC και είναι κάτι που περιμέναμε ότι θα συμβεί. Δεν θα εξαφανιστεί ποτέ εντελώς, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και δεσμευμένοι να κυκλοφορούμε συνεχώς βελτιώσεις στα συστήματα του παιχνιδιού μας και να αναλάβουμε δράση απέναντι στους cheaters.

Για την ιστορία, η multiplayer beta του Halo Infinite είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν για Xbox One, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam ή Microsoft Store. Από την άλλη, το campaign του παιχνιδιού αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass.