Αναβάλλεται η κυκλοφορία των retail εκδόσεων του GTA Trilogy Definitive Edition

Νέα ανακοίνωση από τη Rockstar
01 Δεκεμβρίου 2021 12:35
Αναβάλλεται η κυκλοφορία των retail εκδόσεων του GTA Trilogy Definitive Edition

Όπως φαίνεται, τα προβλήματα για το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition δεν έχουν σταματημό, αφού η Rockstar Games μόλις ανακοίνωσε και μια αναβολή για την κυκλοφορία των retail εκδόσεων του πακέτου.

Συγκεκριμένα, όσοι περίμεναν τα φυσικά αντίτυπα για να επιστρέψουν στη λατρεμένη τριλογία open world τίτλων, θα πρέπει να κάνουν λίγη περισσότερη υπομονή. Αναλυτικότερα, το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition θα φτάσει πλέον στα ράφια των retail καταστημάτων -μιας και είναι ήδη διαθέσιμο ψηφιακά- στις 17 Δεκεμβρίου για τα PS4 και Xbox One/Xbox Series X. Από την άλλη, η retail έκδοση του Nintendo Switch αναμένεται πλέον κάποια στιγμή το 2022, χωρίς να ξέρουμε ακριβώς το πότε. Αξίζει να σημειωθεί πως τα αρχικά πλάνα ήθελαν την κυκλοφορία μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 7 Δεκεμβρίου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Rockstar Games:

Για την ιστορία, το remastered πακέτο, το οποίο φέρνει την τριλογία των Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas στις σύγχρονες πλατφόρμες έλαβε πριν μερικές ώρες τη νεότερη ενημέρωσή του. Περισσότερα σχετικά με αυτή μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.