Η Rockstar Games χαρίζει ένα επικό δώρο σε όλα τα μέλη του GTA+

Η αρχή γίνεται με το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition
22 Σεπτεμβρίου 2023 18:05
Η Rockstar Games χαρίζει ένα επικό δώρο σε όλα τα μέλη του GTA+

Έχετε συνδρομή στο GTA+; Τότε η Rockstar Games έχει ένα δώρο για εσάς, αφού μόλις ανακοίνωσε ότι όλα τα μέλη του προγράμματος θα λάβουν και άλλα δωράκια, ξεκινώντας από το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι είστε μέλη του GTA+ θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να παίζετε και διάφορα παιχνίδια από το franchise και η αρχή θα γίνει με την συλλογή που σας είπαμε παραπάνω, η οποία περιέχει τα Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto Vice City και Grand Theft Auto San Andreas.

Κατά πάσα πιθανότητα, μελλοντικά, η εταιρία πρόκειται να προσθέσει και άλλα παιχνίδια, αλλά προς το παρόν δεν έδωσε άλλες πληροφορίες γι’ αυτό. Η Rockstar Games έκανε αυτές τις ανακοινώσεις μέσα από το επίσημο site της.

Τα μέλη του GTA+ έχουν πρόσβαση για να κατεβάσουν και να παίξουν κλασσικούς τίτλους της Rockstar Games, ξεκινώντας με το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το GTA+ είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που κοστίζει περίπου 5 ευρώ και σας προσφέρει διάφορα καλούδια στο GTA Online. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το GTA+ πατώντας εδώ.