Μάντεψτε τι γίνεται στη στολή του Master Chief όταν θέλει να πάει τουαλέτα

Το σκοτεινό και...βρώμικο μυστικό του Halo αποκαλύπτεται
27 Νοεμβρίου 2021 20:19
Μάντεψτε τι γίνεται στη στολή του Master Chief όταν θέλει να πάει τουαλέτα

Οι developers του Halo έριξαν φως σε ένα από τα μυστήρια -και ίσως μια μεγάλη απορία κάποιων από εσάς που διαβάζετε αυτό το άρθρο- του Master Chief. Αναρωτηθήκατε ποτέ τι γίνεται όταν...τον καλεί η φύση; Ο Spartan 117 δε βγάζει ποτέ τη στολή του, επομένως, πως ικανοποιεί τις βιολογικές του ανάγκες

Λοιπόν, την απάντηση, με πολύ απλά λόγια, έδωσε ο Frank O'Connor, franchise director του Halo, σε συνέντευξή του στο Polygon ενόψει της κυκλοφορίας του Halo: Infinite

Οτιδήποτε εκκρίνει ο Master Chief σε μια κανονική μέρα μεταφέρεται εντός της στολής και ανακυκλώνεται μέσω τριχοειδούς δράσης που τροφοδοτείται από την φυσική κίνηση του σώματος των Spartans. 

Μάλιστα, σύγκρινε τη Mjolnir πανοπλία του με αυτή των Stillsuits από το Dune, όπου τα ανθρώπινα απόβλητα, από τα κόπρανα και τα ούρα, μέχρι την υγρασία από την ανάσα του ατόμου, ανακυκλώνονται σε νερό π.χ. 

«Υπάρχει μια μη επεμβατική φυσική σύνδεση στο κάτω μέρος του στρώματος κάτω από την στολή. Οι Spartans δεν τσαλακώνονται για να μπουν στη πανοπλία. Ένας καθετήρας θα σήμαινε δυσκολία κίνησης αλλά στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται με έναν απλουστευμένο τρόπο για να περιγράψει το σύστημα υγιεινής της Mjolnir πανοπλίας." δήλωσε ο O'Connor. 

O Joseph Staten, creative director του Halo: Infinite και βετεράνος του franchise, εξήγησε πιο...χύμα την κατάσταση από τον O'Connor: 

Ξέρετε κάτι; Ο Master Chief απλώς...κάνει την ανάγκη του. Δεν έχει χρόνο να ανησυχεί για σωματικά υγρά. Έχει πολύ πιο σημαντικά πράγματα να σκεφτεί και ξεκάθαρα απλώς τα κάνει μέσα στη στολή του. 

Πώς όμως μυρίζει ο Chief μέσα στη στολή; 

Καταλαβαίνετε πως το να μένεις για μέρες ή και βδομάδες στην ίδια στολή, ιδρώνοντας και κανοντας την ανάγκη σου, δε θα έχει και την πιο ευχάριστη μυρωδιά. Ο O'Connor αποκάλυψε πως η μυρωδιά μέσα από τη στολή του Chief είναι ανυπόφορη: 

Είχαμε κάποια στιγμή μια συζήτηση και κάποιος είπε "Αναρωτηθήκατε πως μυρίζει ο Chief;" και βρήκαμε μια εξήγηση για το πόσο άσχημα μπορεί να μυρίζει.