Έρχεται Marvel MMO παιχνίδι από τους δημιουργούς του DC Universe Online

Αλλά βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο…
27 Νοεμβρίου 2021 16:10
Έρχεται Marvel MMO παιχνίδι από τους δημιουργούς του DC Universe Online

Η Dimensional Ink Games, η οποία ευθύνεται για το DC Universe Online, φαίνεται πως δουλεύει τώρα πάνω σε ένα νέο MMO RPG, βασισμένο αυτή τη φορά στο σύμπαν της Marvel.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μία παρουσίαση για επενδυτές που εντοπίστηκε από χρήστη του Twitter, η Dimensional Ink δουλεύει πάνω σε ένα νέο AAA project, το οποίο δεν είναι άλλο από το Marvel MMO της που είχε ακυρωθεί το 2018. Ο λόγος για την ακύρωση τότε ήταν οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η ομάδα και οι οποίες όπως φαίνεται ανήκουν στο παρελθόν. Μάλιστα, το Marvel IP έχει ως επικεφαλής τον Jack Emmet, designer του City of Heroes, αλλά και του DC Universe Online.

Προς το παρόν, δεν αποκαλύφθηκαν άλλες λεπτομέρειες γι’ αυτό το project, όμως, αναφέρεται ως μια “μακροπρόθεσμη” κυκλοφορία, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο. 

Παρακάτω θα βρείτε τα tweets του χρήστη που έκανε την ανακάλυψη.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα ανάπτυξης ετοιμάζει συγχρόνως και ένα μεγάλο update για το DC Universe Online, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2023 και θα εμπλουτίσει την εμπειρία με νέο περιεχόμενο, ενώ συγχρόνως θα αναβαθμίσει και τον τεχνικό τομέα με καλύτερα γραφικά.

Tags: