Έρχεται DLC για το Returnal του PS5; Κάτι ετοιμάζει η Housemarque (ΕΙΚΟΝΑ)

Η ομάδα ξεκίνησε το teasing
27 Νοεμβρίου 2021 10:32
Έρχεται DLC για το Returnal του PS5; Κάτι ετοιμάζει η Housemarque (ΕΙΚΟΝΑ)

Η Housemarque πραγματοποίησε μια μυστηριώδης δημοσίευση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η οποία φαίνεται πως αφορά κάποιο επερχόμενο DLC του Returnal.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση έρχεται με μια εικόνα και συνοδεύεται από τη λεζάντα “ Atropos..?”, πράγμα που αφήνει να εννοηθεί πως το όποιο νέο περιεχόμενο ίσως θα λαμβάνει χώρα σε κάποιον άλλον πλανήτη ή σε κάποιο μέρος του Atropos που δεν έχουν εξερευνήσει οι παίκτες έως τώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότερο λάδι στη φωτιά ήρθε να ρίξει η senior narrative designer της ομάδας, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη social media πλατφόρμα, τόνισε:

Γυρίσαμε κάτι πραγματικά εκπληκτικό σήμερα. Ελπίζω πως θα μπορούμε να μοιραστούμε περισσότερα σύντομα!

Επομένως, η εικόνα που βλέπουμε αφορά κάποιο trailer ή cutscene, υποδηλώνοντας στην πρώτη περίπτωση πως η ανακοίνωση για ότι ετοιμάζει η Housemarque ίσως να μην απέχει πολύ.

Φυσικά, αξίζει να αναλογιστούμε και το timing. Αν πράγματι η ομάδα σκοπεύει να κυκλοφορήσει προσεχώς κάποιο πακέτο επέκτασης για το Returnal, είναι πολύ πιθανό να δούμε περισσότερα στα επερχόμενα The Game Awards 2021. Το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά στις 10 Δεκεμβρίου και θα φιλοξενήσει δεκάδες ανακοινώσεις. Ίσως η Housemarque να έχει επιμεληθεί τη μια απ’ αυτές.