CD Projekt: «Στο τέλος το Cyberpunk 2077 θα θεωρείται πολύ καλό παιχνίδι»

Νέες δηλώσεις από την εταιρία
26 Νοεμβρίου 2021 17:30
CD Projekt: «Στο τέλος το Cyberpunk 2077 θα θεωρείται πολύ καλό παιχνίδι»

Ο Προέδρος της CD Projekt πιστεύει πως παρά το προβληματικό του ντεμπούτο, το Cyberpunk 2077 εν τέλει θα θεωρείται πολύ καλό παιχνίδι από την κοινότητα.

Συγκεκριμένα, σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην Πολωνική εφημερίδα οικονομικών Rzeczpospolita, ο Adam Kiciński επισήμανε:

Το Cyberpunk 2077 είναι το μεγαλύτερο, το πιο φιλόδοξο και σίγουρα το πιο περίπλοκο project στην 27χρονη ιστορία μας. Σχεδόν σε κάθε πτυχή του, προσπαθήσαμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα, όπως έχουμε κάνει στον παρελθόν με κάθε Witcher παιχνίδι που έχουμε κυκλοφορήσει.

Αναλυτικότερα, όσον αφορά το μέλλον του Cyberpunk 2077, ο Kiciński δήλωσε:

Είμαστε περήφανοι για πολλές πτυχές του παιχνιδιού, αλλά όπως γνωρίζετε, δεν πήγαν όλα όπως τα θέλαμε. Παρ 'όλα αυτά, η αναγνωρισιμότητα που έχουμε καταφέρει να χτίσουμε είναι τεράστια και το σύμπαν του παιχνιδιού, οι χαρακτήρες και οι λεπτομέρειές του έχουν οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Πιστεύουμε ότι μακροπρόθεσμα το Cyberpunk 2077 θα θεωρείται ένα πολύ καλό παιχνίδι και όπως και οι άλλοι τίτλοι μας, θα πωλείται για χρόνια - ειδικά καθώς το hardware γίνεται πιο ισχυρό με την πάροδο του χρόνου και εμείς βελτιώνουμε το παιχνίδι.

Εργαζόμαστε σε ενημερώσεις διαρκώς και ετοιμάζουμε επίσης και μια έκδοση για την τρέχουσα γενιά κονσολών. Φυσικά, η αρχική έκδοση μας δίδαξε πολλά. Μας έδωσε μια 'κλωτσιά' και μας ώθησε να κάνουμε αλλαγές που θα μας κάνουν καλύτερους στο μέλλον.

Τέλος, ο Kiciński τόνισε ξανά πως το παιχνίδι δε θα λάβει επιπλέον ενημερώσεις μέσα στο 2021 και έτσι οι next-gen εκδόσεις του θα έρθουν στο πρώτο τρίμηνο του 2022 με το μεγάλο Patch 1.5.

Η απόφαση να αναβάλουμε τη next-gen έκδοση του Cyberpunk ήταν δύσκολη, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι ήταν η σωστή, ειδικά εφόσον προτάθηκε ξεκάθαρα από την ομάδα ανάπτυξής μας.

Χρειαζόμαστε τον επιπλέον χρόνο για να τελειοποιήσουμε τα γραφικά και την απόδοση, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν υψηλότερης ποιότητας σε όλο το παιχνίδι.

Για την ώρα το Cyberpunk 2077 είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC και το πιο πρόσφατο update του κυκλοφόρησε φέτος τον Σεπτέμβριο.