Το Ghost of Tsushima εισβάλει στο Fall Guys

Αποκαλύφθηκε η έκτη σεζόν του χαριτωμένου battle royale
24 Νοεμβρίου 2021 11:36
Το Ghost of Tsushima εισβάλει στο Fall Guys

Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν, η ομάδα ανάπτυξης Mediatonic έχει μπει ήδη σε εορταστικό κλίμα και έτσι μόλις ανακοίνωσε τη νέα σεζόν του Fall Guys, η οποία έχει αισθητική φεστιβάλ.

Αναλυτικότερα, η έκτη σεζόν περιεχομένου του χαριτωμένου battle royale τίτλου ονομάζεται Party Spectacular και θα φέρει στις 30 Νοεμβρίου πέντε ολοκαίνουργια mini-games, 25 νέα κοστούμια, ένα νέο “battle pass” με 50 tiers αντικειμένων και μερικές εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, τα cross-overs θα συνεχιστούν για το παιχνίδι, με cameos από το Ghost of Tsushima και το Little Big Planet του PlayStation. Μάλιστα, το Fall Guys θα υποδεχθεί ένα ολόκληρο limited-time event για τον Sackboy στο πλαίσιο της νέας σεζόν, αλλά και διάφορα ακόμη χαρακτηριστικά, όπως τα custom usernames που επιστρέφουν και το cross-progression μεταξύ PlayStation και PC.

Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε τόσο να παρακολουθήσετε το ειδικό trailer όσο και να μάθετε αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις νέες προσθήκες, απευθείας από την ομάδα ανάπτυξης.