Αύριο θα δούμε νέα gameplay πλάνα από το Elden Ring

Ανοίγει τα χαρτιά της η FromSoftware
03 Νοεμβρίου 2021 17:31
Αύριο θα δούμε νέα gameplay πλάνα από το Elden Ring

Τι κι αν το Elden Ring της FromSoftware έλαβε καθυστέρηση πριν λίγο καιρό και θα έρθει τελικά τον Φεβρουάριο, η ομάδα ανάπτυξης είναι τώρα έτοιμη να ανοίξει για άλλη μια φορά τα χαρτιά της. Συγκεκριμένα, όπως μάθαμε μέσα από το επίσημο Twitter account του The Game Awards, αύριο, 4 Νοεμβρίου, θα παρακολουθήσουμε ένα ειδικό 15λεπτο gameplay βίντεο του RPG τίτλου.

Αυτό θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από τα επίσημα κανάλια της εταιρίας στο YouTube και το Twitch, αύριο, Πέμπτη στις 15:45 ώρα Ελλάδος. Η εν λόγω gameplay παρουσίαση έρχεται λίγο πριν την ανακοίνωση της FromSoftware που θα ανοίξει ένα NETWORK TEST – όπως είχε συμβεί και με την Souls σειρά, για να το δοκιμάσει ο κόσμος.

Ο Miyazaki αποκάλυψε πρόσφατα πως η FromSoftware δεν πρόκειται να προσθέσει easy mode στο Elden Ring, αφού για άλλη μια φορά το παιχνίδι δε θα προσφέρει επιλογές επιπέδων δυσκολίας για τους παίκτες. Ωστόσο, ο ταλαντούχος Ιάπωνας δημιουργός επισημαίνει πως τα νέα σύστηματα που φέρνει το Elden Ring θα έχουν ως αποτέλεσμα μια πιο επιεικής εμπειρία.

Το Elden Ring αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 25 Φεβρουαρίου του 2022.